Wentylatory 120mm do obudowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
To jeszcze pytanie czy zależy ci jakoś na wygladzie? Bo tamten zestaw był biały, ten już nie jest. Budżet spory więc mozna cos tam pokombinowac jak wyglad tez sie liczy. -
Przez Sidr · Opublikowano
Ogrywam obecnie CB2077 i jest to rewelacyjna gra choćby z jednego powodu. Skłania do refleksji nad ogromną ilością spektów życia. Na przykład - gdybym był multimiliarderem chcącym skolonizować jakąś planetę i miał wybierać ludzi do tego projektu o odpowiednim profilu psychologicznym, to testy bym zrobił na zasadzie inwersji. Na bazie gry w stylu CB2077, gdzie gracz za złe wybory byłby nagradzany i chwalony w jej trakcie. Na bank sie wielu osobom naraże, ale autorem jedynego romansu dla męskiego V musiałą być jakaś zielonowłosa osoba autorska. Tylko ktoś taki mógł napisac tak prymitywną, antypatyczną i pozbawiona kobiecego ciepła postać z takim ciągłym grymasem bitch-face. Ja już wole nawet towarzystwo Rivera. XDD -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Pentium D, wszystkie programy i gry wykrywają, ile rdzeni fizycznych i logicznych ma procesor i na tej podstawie uruchamiają maksymalnie taką liczbę równoległych wątków. Jeżeli uruchomionych jest równolegle zbyt wiele wątków to muszą być one przełączane co powoduje spadek wydajności. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Już wcześniej wydawało mi się, że dobrze widzę a teraz jestem wręcz pewien https://m.facebook.com/stop.cham.team/photos/minister-sprawiedliwości-waldemar-żurek-przyłapany-na-wykroczeniu-️️️nie-przepuś/1321185586715877/ Tak jak myślałem - "święta krowa" z telefonem. I cyk, mandacik 300 zł dla pieszej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi