Paarthurnax 410 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) Witam Czy ktoś może polecić dobrą firmę wykonująca testy penetracyjne sieci? Widzę, że głodnym innego typu penetracja na myśli ... Edytowane 18 Września przez Paarthurnax
Send1N 4 162 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) Ona dobrze sprawdza penetrację Edytowane 17 Września przez Send1N 3 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września W klubie Pod Błękitną Ostrygą też Ci takie testy wykonają 2
raven555 265 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Skontaktuj się z MythBusters Oni są specami w tej dziedzinie 2
Karister 162 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) W dniu 17.09.2025 o 12:07, Paarthurnax napisał(a): Witam Czy ktoś może polecić dobrą firmę wykonująca testy penetracyjne? W Polsce jest tylko jedna znana z tego firma IMO - Securitum Sajdaka. Edytowane 18 Września przez Karister 1
Paarthurnax 410 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września W dniu 18.09.2025 o 07:03, AndrzejTrg napisał(a): W klubie Pod Błękitną Ostrygą też Ci takie testy wykonają Dziękuję ale nie skorzystam. Mam nadzieję, że chociaż Ty byłeś zadowolony...
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Właśnie za płytka penetracja, ale kto jak lubi i nie byłem zadowolony Edytowane 19 Września przez AndrzejTrg 2
raven555 265 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Czyli krótko mówiąc pewnie będzie penetrcja, ja też chyba skrócę pobyt w Gdańsku a po swoich ulubieńcach szybko powiniennem wrócić do W-wy bo narobiłeś mi apetytu @Send1N 1
Rekomendowane odpowiedzi