O ludzką głupotę, ostatnio na grupie "Oszukani przez Vinted" ktoś się żalił, że mu sprzedający zaproponował niższą cenę po tym jak on polubił jego przedmiot. Na Vinted jest taka opcja, że sprzedający może zaproponować inną cenę osobie, która polubiła jego przedmiot. Samo vinted zachęca by tak korzystać z tej opcji. W komentarzach zleciała się cała chmara wiecznie obserwujących i nic nie kupujących, że to niegrzecznie tak proponować niższą cenę itp. To są ludzie, którzy obserwują przedmioty przez lata i nigdy ich nie kupują. Nawet jak mam na jakimś przedmiocie z 20-40 polubień to i tak po jakimś czasie wystawiam na nowo bo wiem, że i tak nie kupią nawet jakbym obniżył cenę o 90%. Tego też już próbowałem by sprawdzić czy to ma znaczenie.
Czytając ten artykuł wyżej, gościa powinni jeszcze przebadać pod względem psychicznym bo to co on mówi, to woła o pomstę do nieba... "Nie doprowadziłem do tej strasznej tragedii" "Nigdy nie uciekłem i nigdy nie miałem zamiaru" "Rozważałem nawet poddanie się dobrowolnie karze"
A tutaj napisali że się popłakał boroczek... https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lodz/tragedia-na-a1-sebastian-m-mial-oczy-pelne-lez-gdy-uslyszal-decyzje-sadu/1ryfvz3?4275 i bardzo dobrze że mu przedłużyli areszt, nawet jak mu te 8 lat dają to je całe powinien spędzić w więzieniu i nie żadne "ochronki" które pewnie dostał.
Rekomendowane odpowiedzi