North/South Face klawiatura a switche
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krystian03 · Opublikowano
Pamiętam jak miałem kartę RX6600 XT to na początku były problemy i wtedy myślałem żeby zmienić na poprzednią kartę (tylko że było tylko 4gb) a tamtą zwrócić, bo myślałem że coś jest zepsute, ale po kilku nowych wersjach sterowników było lepiej a w tym czasie u nvidii po wypuszczeniu nowych kart były problemy. -
Przez sniper76 · Opublikowano
Dokładnie Mam przeważnie PING 30ms stabilny ale np serwer w holandii gdzie pakiety mają do pokonania ponad 1000km... Dl w grze coś około 400-500kbps, a Ul leży i to mocno takie śmieszne 130 w porywach do 180kbps i tak ta gra ma działać responsywnie -
Przez galakty · Opublikowano
Jeśli państwo wejdzie na konta IKE/IKZE to będzie to samobójstwo polityczne, chociaż Tusk byłby zdolny to zrobić. Ja tych pieniędzy nie traktuję jak kasę którą mam i mogę wydać, ma siedzieć faktycznie do emerytury i sam zapis na konto ZUS by mnie nie bolał poza tym, że to JA decyduję w co inwestuję. Gdybym chciał płacić więcej na ZUS to bym to zrobił, ale wiem że sam zarobię więcej. I byłbym z tym pogodzony gdyby to była ostateczność, ale nie jest i nie będzie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
póki wyże demograficzne pracują to będzie się jakoś kleić a później albo kryzys albo maszyny będą na nas pracować albo wojna
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi