AiO 240mm vs 280mm
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ludzie są po prostu coraz bardziej przyjebani niestety, sorry za określenie ale inaczej się tego nazwać nie da. Wczoraj mnie wrzuciło do drużyny z 3 snajperami na liberation peak, stwierdziłem że zawijam pinkiel i zmieniam drużynę - patrzę jest jedna w 3/4 pełna, rozwijam a tam co - 3 x Reckon hahaha, no qtwa bądźmy poważni, na przełamaniu ma być ogień i pełne zadymienie a nie szachy. -
Przez sideband · Opublikowano
Powiem tak chciwość NV nie zna granic Kiedyś się płaciło za certyfikat/odblokowanie SLI na danej płycie, a po latach pojawiło się narzędzie pozwalające odpalić SLI na każdej płycie. Physx też nie był darmowy skończyło się na tym, że sami musieli płacić by implementowali Physx do gier i na końcu Physx stał się otwarty -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie ma co psow wieszac teraz, za pol roku jak sie nic nie zmieni to bedziemy narzekac a tak to jeszcze sporo przed ta gra -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Najbardziej wk….a jak trzech medyków tańczy wokół mnie i nikt nie podnosi. Inny przypadek, dziś znów trafiłem, cała moja drużyna kampi na dachu budynku. Kolejne - naprawiasz czołg, a kretyn tego nie widzi, odjeżdża a ja zostaje podany rywalom na tacy. Dla mnie kretyni w drużynie to póki co największy minus gry 🫣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi