Jensen Huang 9 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Zmieniło się coś od premiery i da się już grać sensownie na padzie, czy dalej tylko kiera?
galakty 5 330 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Na padzie chyba zawsze się dało? Po prostu jest trudno. Dziś w końcu temperatury spadły, może odpalę Rally... 1
Jensen Huang 9 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca @galakty Trudno to było mało powiedziane. Dla mnie było niegrywalne. Dlatego zastanawiam się czy coś się zmieniło, bo nie wiem czy na steam można drugi zwrot zrobić w razie czego.
galakty 5 330 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Przecież to symulator, będzie trudno i na padzie tym bardziej. To nie Dirt. 1
j4z 1 995 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca DR2.0 był trudniejszy dla mnie, bo był po prostu złośliwy. ACR imo jest uczciwa. Kurna usunąłem ją z dysku, zapomniałem, że save nie idzie do chmury. Nadal czekam na pełną wersję lub więcej tras, jakieś mistrzostwa czy coś. Dwa specjalne odcinki ostatnio dodane nie urządzają mnie. 1
galakty 5 330 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Ja chcę spróbować bo w końcu mam kółko, a nie GT3 więc będzie łatwiej
galakty 5 330 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Odpaliłem w końcu na T598 i kółku - dopiero teraz da się grać! W końcu czuję auto i nie wpadam do rowu co zakręt, super to zrobili, czuć każdą nierówność 1
Dominix 618 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca Ja jak odpaliłem, to zaliczałem każde krzaki xd wytrzymałe jak słupki w cmr2.0
galakty 5 330 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Na razie jeżdżę te wyzwania związane z samochodami, więc retro pierwsze, ale na srebro dojechałem
galakty 5 330 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Jakie macie czasy na tym wyzwaniu FIA? Ja pierwszy raz odpaliłem i gdyby nie wypadnięcie z trasy to byłoby srebro na luzie, brakowało 10s do złota
j4z 1 995 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja nadal nie mam po co wracać. Czy ta gra kiedyś wyjdzie w pełnej wersji?
galakty 5 330 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Przekleństwo gier w Early Access, nic nie zrobisz. I tak im idzie lepiej od EVO. Mi brakuje map, jak się objeździ to co dali to robi się nudno, brak wyzwań online też robi swoje (EVO ostatnio chociaż to dodało, są eventy i można się porównywać z innymi). JA wiem że tu też jest coś podobnego, ale jednak to nie to samo bo brakuje rotacji tygodniowej. Powoli wracam do RBR, bo tam jest codziennie inne daily + ludzie tworzą zawody i zawsze jest co robić ciekawego.
j4z 1 995 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Kilka gier z EA miałem. Wszystkie z nich są wydane... Oprócz ACR. 😀
galakty 5 330 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Tylko tu nikt nie oszukiwał jak z EVO, czepiasz się na siłę, było nie brać I to jeszcze na pada
j4z 1 995 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Tyle co pograłem, to nie żałuję, że wziąłem. Ale ponarzekać muszę, bo nie mam ścigałki do grania. xd Edytowane 20 godzin temu przez j4z
Kadajo 10 373 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Gierka wygląda spoko ale jak oni maja to "skończyć" za 5 lat a przy okazji nagle wyjdą jeszcze dwie nowe wersje to ...
galakty 5 330 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu To poczekaj i kup jak wyjdzie, proste Ja kupiłem i gram czasem bo nie ma dobrej ścigałki z rajdówkami, jest tylko stare RBR przesadzone i zbyt trudne, Dirty i WRC to dramat
raul_ole 190 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Dlugo nie gralem, faaajnie sie jezdzi na grecji peugocikiem i polo... nie wiem mam wrazenie ze zmienili model jazdy i FF na plus. Wciaz malooooooooooooo tras
galakty 5 330 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 206 WRC miazga Za to Quattro mi nie podeszło w ogóle.
Rekomendowane odpowiedzi