Brak możliwości rejestracji klucza z grą - region Argentyna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ElKojot · Opublikowano
Nie ukrywam, że trochę zainspirował i nawet przez chwilę był szafir piór Plan jest wymienić śmigła na białe i się zobaczy co dalej. Buda już zostanie czarna. Chciałem tam też wstawić 140, ale nie przewidziałem, że się nie zmieści. A i dwa pionowe (górny i dolny) ledwo upchane i przykręcone tylko na dwie śrubki 🤣 Co do Prime, póki co działa na ustawieniach domyślnych i jedynie mogę porównać do ustawień domyślnych Pure. Jeśli obie chodziły na tych samych prędkościach, np. 1400 RMP, to Pure był zdecydowanie cichszy, ale nie mogę powiedzieć, żeby Prime był jakiś głośny. Jak się więcej pobawię, to będę mógł zdać bardziej szczegółową relację. W Steel Nomad dobijał nawet do 1800 RPM (gdzie Pure do 1400 RPM), a temperatura HS nie przekroczyła 66 stopni. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ten gigabyte był za 5200zł tam w promce i tez go nie wział, wiec raczej za poand 300zł drozej tez go nie weźmie -
Przez DrLecture · Opublikowano
Wsadzasz i grasz to x3d, których fanem nie jestem. 7700, 9700 i ram ustawiony nieco inaczej niż w pudełku do jest jednak spora różnica - nawet słaba sztuka. Poza tym zabawa samymi ustawieniami jest czasem bardziej satysfakcjonująca niż gierki. Te znowu, fajnie jak nie mają spadku fps poniżej jakiegoś poziomu. W codzie nie specjalnie mnie interesuje czy średnio wypluje na ekran 250 czy 300, ale dropy potrafią przeszkadzać i w tym względzie jednak jest spora różnica w ręcznym ustawieniu procesora i ramu. Przez to też 88w jest jednak niekoniecznie optymalne dla tego procesora, w codzie ok 120w jest miodzio. Utrudnianie sobie i robienie pod górkę też jest w porządku - jeśli się człowiek przy tym coś nauczy… od dawna nie używałem procesora „prosto z pudła”, a obecne - mam wrażenie - są świetnie ale bardzo wymagają dopieszczenia - bez znaczenia czy są czerwone czy niebieskie. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jak chce zaoszczędzić to niech kupi dobrego 5070Ti i kreci w opór. Sam brałbym 5080 tego co podlinkowałem, ma dobre wyniki w testach i jest zapas na OC. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Tutaj test Gigabyte Eagle 5070Ti https://quasarzone.com/bbs/qc_qsz/views/1892796
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi