AMD Ryzen 5 7600 -BOX +chłodzenie ->FV +GW P. 2026r
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
slucham.Bedzie walka o kase -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Życie. Kiedyś wszystko było lepsze - filmy, muzyka, gry, kobiety, ogólnie life był ciekawszy. Brakowało nam technologii i różnorakich ułatwień, ale dzięki temu byliśmy sobie bliżsi, bo trzeba było bardziej się starać i o wiele więcej się nachodzić. Komedie były śmieszne, bo można było się ze wszystkiego śmiać - orientacji, wyglądu, religii i czego tylko chcesz; fabuły filmów były lepsze, bo reżyser/scenarzysta mógł się skupić na tym co ważne bez wrzucania jakichś ideologii czy wymaganych minimum z listy do odhaczenia; gry były fajniejsze, bo były robione przez pasjonatów zanim jeszcze trafili pod ramiona wielkich korpo. Ja tam jestem dzieckiem lat 90-tych i uważam, że to były fajne czasy -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Ktoś ze znajomych/rodziny komendanta/burmistrza miał niesprzedawalnego grata, więc trafił do straży miejskiej -
Przez raiders · Opublikowano
Ja tak sobie przeanalizowałem ostatnie 10 gier bilans 4-6W/L wszystkie przegrane to w przeciwnej drużynie więcej konolowców niż w mojej . Wygrane to znowu więcej padów u mnie niż u przeciwnika .... przypadek ?. Ja nie rozumiem czemu PC nie mają opcji CrossPlay OFF powinna byc ta opcja w menu i każdy by z niej skorzystał
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi