Monitor do 50/50 praca i granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Na pewno lepszy niż te ostatnie NFS-y U mnie na patelni Far Cry 1 wstyd przyznać, że 20lat wstecz przeszedłem tylko parę pierwszych etapów by oblukać patch z SM3.0 -
Przez T-Srcipt-36 · Opublikowano
wsiadanie za kolko, po alko, to tez zabawa ? -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Obecnie PalWorld , NFS 2015 (Nie jest taki zły jak o nim mówią)i robię miejsce na dysku na klasyczki Battlefield 3 i BF4 . Podobno serwery multi jeszcze działają -
Przez GTM · Opublikowano
Kierownice generalnie są chyba tylko dla simowych zajawkowiczów, albo dla osób które chcą poczuć klimat, ale jeśli ktoś myśli, że na kierownicy będzie kręcił lepsze czasy i że ogólnie będzie łatwiej no to sorry, to chyba oczywiste że szybciej wciśniesz strzałkę na klawiaturze niż zrobisz obrót na kierownicy, nie mówiąc już o force feedbacku który też nie ułatwia sprawy. Ja bym jeszcze spróbował ustawić kierownice na 360° i włączyć asysty, ewentualnie spróbować inną gierkę. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Tu się połowicznie tylko zgodzę. Znam ludzi, którzy zmieniają się w kogoś zupełnie innego po alkoholu. Nie wiem czy to wynika z tego, że po prostu na co dzień chowają swoje prawdziwe ja za podwójna gardą, czy może coś innego, ale to nie ma większego znaczenia. Znam gościa który potrafi wypić bardzo dużo zachowując przy tym rozum, albo potrafił bo rzucił całkowicie. Nie pił często, ale nawet pośród tych nieczęstych razów z rzadka zdarzyło mu się przekroczyć granicę i wypić jeszcze trochę więcej. I to nieco więcej sprawiało, że gość kompletnie szedł w TURBO. Dostawał drugi oddech i mógł pić jeszcze więcej, a pomysły które mu przychodziły do głowy bezpośrednio zagrażały jego życiu. Wyspać się na mrozie, iść w takim stanie w nocy do lasu, tego typu tematy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi