RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Cześć wszystkim,
Stare ulice blokowisk gierkowskich. Zauważyłem, że wszystkie ORYGINALNE instalacje elektryczne na tych ulicach nie mają uziemienia w pokojach (kuchnie i łazienki - owszem).
Pytanie zasadnicze: Co z bezpiecznym użytkowaniem sprzętów typu komputer stacjonarny, itp. na takiej instalacji? Problem? Ryzyko?
Jak zaradzić (?), gdy nie chce się demolować mieszkania na przeróbki.
Będe bardzo zobowiązany za sugestie / spostrzeżenia.
To raczej mini serial 3-odcinkowy. Obejrzałem bo obecnie w "topce" Netflix.
I jest to typowy Netflix. Serial bardzo słaby. Raz usnąłem a później przewijałem. Fabuła jest nieciekawa i nudna. Bardzo powolna i smętna akcja. Gdyby z tego zrobić film fabularny i wymienić połowę obsady to może by coś z tego wyszło. Wyjątkowo irytująca główna aktorka o wzroście 1,50m z twarzą pączusia i Helena Bonham Carter, która znów gra rozczochraną wariatkę. Ogólnie stracony czas. 3/10
Trzeba zebrać po trzy klucze od Hrabiny, Summonera i Nihlataka. Potem do kostki, otwierasz 3 portale w tej samej grze i z Lilith, Duriela i Izuala zgarniasz 3 organy.
Znowu kostka i otwierasz Uber Tristram.
Szansa na drop klucza jest 1:33 bodajże, więc się nabiegasz
Chinole to zagrożenie i tyle. I nie chodzi o to że Chińczyk się dowie gdzie do pracy jeździsz bo mają to gdzieś, ale mogą zbierać wrażliwe dane i widać że MON widzi problem - bardzo dobrze.
Jeszcze gdyby te auta miały naprawdę super stosunek cena-jakość, ale z tego co widzę to jest bubel na kółkach, tylko tyle że tańszy od innych marek. Więc co mamy? Jaramy się że najtańśze auta z salonu i hurra. Ubijajamy dalej naszą gospodarkę, widziałem że niektórzy się cieszą z tego, że VW pojedzie do Brazylii, a z Brazylii chinol bez cła. To naprawdę jest super?
Rekomendowane odpowiedzi