RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Nie oglądam, bo nie mam ochoty oglądać narzekania fanatyków, bo jest inaczej niż oryginale i być może mają problem z ogarnięciem nowych mechanik. Zapytałem poprzednio czy te rzekome błędy gry są uzasadnione jakoś techniczne to całkowicie temat zmieniłeś. To i tak nie zmieni mojego podejścia, bo ja tę grę przeszedłem wiele razy i oryginał wypada drętwo. Nie mam zamiaru już do niego wracać. Zresztą popatrz, że nie jestem osamotniony nawet tylko w tym temacie.
I tak zdobycie próbki jest tu najważniejsze, bo to były podwaliny pod praktycznie całego RE5 i zakończenie wątku Weskera.
Ale uff ok. Będę miał chwilę to obejrzę te filmiki.
W adacie z tego co pamiętam w nowszych wersjach zaczeli pakować pamięci QLC to samo PX70 jest na QCL więc wybierz między exceria a nm790, co będzie tańsze.
Podaj jeszcze model zasilacza i obudowy, chłodzenie procka jakieś masz czy to z zestawu od amd?
Monitor 1080p czy 1440p?
Do 1080p wydaje mi sie że ten 3060ti spokojnie starcza, chyba że musisz grać na ultra
Wsadziłbym tu Ryzena 5700x (500-600zł) i RX9060xt 16gb (1600zł, chociaż nie będzie dużo mocniejszy, z 20%~) jak masz 1080p albo RX9070XT (2600-2700) Zakładając że zasilacz wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi