Klonowanie dysku.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Recenzja b580 od kolegów którzy wpadli do nas z wizytą -
Przez j4z · Opublikowano
Wziąłem w łapy. Nawet spoko leży, ale prawy trigger przycina mi skórę na serdecznym palcu. Zobaczę, jak to będzie podczas gry. -
Przez marko · Opublikowano
U mnie na szczęście wgniotło tylko drzwi. 3 razy sprawdzałem czy nie ruszyło progu. Było blisko, rzeklbym jakiś centymetr głębiej i byłby większy problem. Z lakierem to na szczęście dziura w klarze na masce. Baza nieruszone. Dwóch detailerów powalczyło, ale się poddało. Jest jedynie zabezpieczone. Detailer się śmiał, że lakierować dopiero przed zdaniem auta, bo 2 lata to jeszcze sporo czasu. Ani myślę tego lakierować Co do strefy SCT: zakaz wjazdu to zakaz wjazdu. Przepustki wyłącznie dla mieszkańców. Reszta powinna wjeżdżać na własną odpowiedzialność, w przypadku wykrycia auta nieuprawnionego zwykłe postępowanie mandatowe. Macie rację, w tym wydaniu skok na kasę BTW. zrobili w ogóle parkingi Park & Ride, żeby "plebs" mógł dostać się jakoś do miasta? -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Wszystkim niezadowolonym z tego polecam podejście wallca. Jak nie miałeś nic zamiaru kupić to nic nie zdrożało. Zen6 koniec roku i to pewnie nie ten gamingowy. Przerabiacze z wątkami już jakiś czas na rynku i po części z wsparciem ddr4 jak soft z samej przepustowości nie zrobi użytku. Super gamingowy zestaw to dziś $ jak masz do zdarcia. Jest do czego... Intel cholera wie kiedy. Ddr4 jak jeszcze poszukasz to znajdziesz w śmiesznych pieniądzach by sobie do 32gb dozbierać. Wymieniać grafiki bo to będzie najbardziej boleć...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi