Jestem Srodkiem. Szukam kontaktu. Znajdz mnie prosze. Blagam.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Odpalilem dla testu rano, wszystko smigalo, widac, ze im serwery nie wyrabiaja, wczoraj wieczorem mapki normalnie nie wczytywalo, a teraz tak zapierdziela, ze nawet nie widze jak sie mapa swaita uaktualnia. Jakby ktos mial problemy z brakiem dzwieku w samolotach, trzeba odnalezc folder msfs w appdata i go calego usunac. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Cyberpunk nie wygladal jakby wyszedl w 2012r. -
Przez azgan · Opublikowano
Ktoś tutaj z Was napisał we wcześniejszych postach że S.T.A.L.K.E.R 2 przypomina premierę Cyberpunk 2077 i powoli zaczynam utwierdzać się w przekonaniu że miał rację 🤭. -
Przez seba842005 · Opublikowano
Graty które zbieramy ze skrzynek reportera są to te z dodatków zależnie jaką edycję kupiliśmy? To kolorowe wdzianko jak na razie jest op. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
wszyscy zapominaja o dodatkowym 1TB pamięci dyskowej 30-40% wyższa + koszt większego dysku. Cena konsoli byla tutaj walkowana juz kilka razy i gdzie jest pies pogrzebany. W ten watek mozna wchodzic raz na 2 tygodnie i nic sie nie traci, bo w kolo Macieju to samo. Ja na pewno przedluze abonament na kolejny rok, tylko nie wiem czy zostac przy premium czy zejsc oczko nizej i wykupic extra. Zastanawiam sie tez nad ex FINAL FANTASY VII REBIRTH. Oceny ma kosmicznie wysokie i dostala PS5 Pro enhanced, ktory robi solidna robote w tej grze.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi