panicz patryk 95 Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 Hej ho! Dzisiaj mam zamiar (ale nie muszę) kupić jeden z tytułowych dysków. Ufam Crucialowi bo już kilka MX500 nabyłem dla siebie, poleciłem je również znajomym. Nigdy nie miałem z nimi problemów, ale to były zwykłe 2.5" SSD. Nie miałem wcześniej Lexara, a ten Ares Pro wyszedł dopiero "wczoraj" i jest droższy o 24 funty. Dysk potrzebny do gier i delikatnej obróbki video z gier lub telefonu, nic konkretnego i nie za często. Który wziąć i dlaczego, a może jakiś inny? Tylko nie srajsung. Pozdrawiam!
Pan Mateoo 780 Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 main usage to gry, a od czasu do czasu tylko obrobka wideo systemu na nim nie masz nie ma sensu gen5 imo idz w t500
panicz patryk 95 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2025 W dniu 22.11.2025 o 12:28, Pan Mateoo napisał(a): main usage to gry, a od czasu do czasu tylko obrobka wideo systemu na nim nie masz nie ma sensu gen5 imo idz w t500 Mialem zamiar wtedy, ale dopiero teraz kupilem T500 w wersji 4TB. Ostatnio przed zakupem staram sie odczekac kilka dni aby stwierdzic czy faktycznie potrzebuje to cos kupic. Ma przyjsc 19 grudnia, wiec troche czekania jest. Dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi