Komputer do gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Jak wybuchła wojna to UEFA/FIFA wprowadziły jakieś przepisy, że piłkarz może rozwiązać kontrakt z kacapami, bez płacenia kar klubowi. Wszyscy co mieli rozum pouciekali z tego grajdoła. Rybus "poświęcił" się dla rodziny a teraz został na lodzie. Raczej Polak przed ruskim sądem nie miał szans na sprawiedliwy podział majątku. Rybus jest młodszy np. od Grosickiego. Spokojnie mógł spakować manatki, zabrać miss ruskich stepów, dzieciaki i zaczepić się w naszej lidze. Jakiś przeciętny klub pewnie by go zakontraktował. Tak to jest jak "dupa" przysłoni świat i logiczne myślenie. -
Przez duniek · Opublikowano
złowilem taki dzis za 500 3930k 32gb 2400 770gtx 650d 2x1tb black 240ssd bluray -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jakby go jego wybranka kochała to by poszła z nim, widząc co się zaczęło dziać od 2022 roku. Na brak ofert nie narzekał, także że został w rosji było jego decyzją i czy to było ze względu na dzieci, pewnie też. Ale w takim kraju dobro dzieci jest chyba inaczej traktowane... taaa zabijamy Ukraińców aby dzieciom było lepiej borok rozum. "Maciej Rybus: lubię życie w Rosji, w MoskwieNie pod wpływem nacisków ludzi czy wpisów w internecie, ale zgodnie z moim sumieniem. Lubię życie w Rosji, w Moskwie. Szybko się tam zaaklimatyzowałem, poznałem język, ludzi, którzy są moimi przyjaciółmi. Rodzina czuje się tam komfortowo" Lubię patrzeć jak moi przyjaciele mordują innych ludzi, na to wychodzi. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@Adikon no spoko, myślałem, że wiesz, że sprawdzałeś juz. Nie musisz specjalnie sprawdzac, pytam z czystej ciekawosci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi