Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jakie auto oferujesz za nie?

;]

Nikt tu w dobrej cenie raczej nie sprzeda, bo tu ludzie śledzą i wydarzenia i wiedzą, że RAM idzie do góry i pewnie jeszcze pójdzie. Może zapoluj na OLX czy na allegro. 

Kilka miechów temu byś dał za to 370zł. Dziś jak 700 to okazja, a w sklepach już od 950 według ceneo. 

Możesz też śledziś strony agregatów okazji wszelakich. Może się uda coś ustrzelić np. na Amazonie.

Edytowane przez VRman
  • Thanks 1
Opublikowano

@VRman Miesiąc czy dwa temu nie wiedziałem że jednak potrzebuję zmienić kompa :) A że tanio już było to nie łudzę się że taniej będzie, po prostu chcę kupić taniej niż nowe. Szukam na OLX od kilku dni ale nic nie mogę trafić z dobrymi parametrami a osoby sprzedające na olx to czasem wołają o pomstę do nieba, bo sprzedają, nie wiedzą co, nie wiedzą czy mają jakiś dowód zakupu itd. już mi ręcę opadają :) Będę polował na Amazonie dzięki za polecenie. 

P.S Co do auta mam na sprzedaż Corolle E12 z małym przebiegiem więc myślę że dogadalibyśmy się :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @miro no i git sprawa wyjaśniona ale i tak tej płyty za uja bym do kompa nie włożył. Ale jak chłopak ma taką płytę to napisałem że wszystko pójdzie ponieważ tak jest.
    • @8V32 PcLab Australię, w końcu startuje na Eurowizji!  
    • Oczywiście są wyjątki, bo nie każda starsza gra=lżejsza, ale to nic nie zmienia w tym temacie, a 5-letnia czy 6-letnia gra to jeszcze młodziak. Cyberkowi stuknie zaraz 5 lat.
    • Proszę  Budowa sekcji zasilania 12+2+2 Chłodzenie sekcji zasilania radiatorem Tak (W pełni chłodzona sekcja zasilania aluminiowym radiatorem) Kompatybilność z dyskami SSD m.2 z radiatorem Tak - brak kolizji Rodzaj chłodzenia chipsetu płyty głównej Pasywny Obsługiwane rodziny procesorów AMD Ryzen™ Gniazdo procesora Socket AM5 Chipset AMD B650 Architektura procesora Zen 5 (6 generacja) Zen 4 (5 generacja) Typ obsługiwanej pamięci DDR5-5200 MHz DDR5-4800 MHz DDR5-4400 MHz Typ obsługiwanej pamięci OC DDR5-7600 MHz DDR5-7200 MHz DDR5-7000 MHz DDR5-6800 MHz DDR5-6600 MHz DDR5-6400 MHz DDR5-6200 MHz DDR5-6000 MHz DDR5-5600 MHz Liczba banków pamięci 4 x DIMM Maksymalna wielkość pamięci RAM 192 GB Architektura pamięci Dual-channel Wewnętrzne złącza SATA III (6 Gb/s) - 4 szt. M.2 PCIe NVMe 5.0 x4 - 1 szt. M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 - 1 szt. M.2 PCIe NVMe 4.0 x2 - 1 szt. PCIe 4.0 x16 - 1 szt. PCIe 3.0 x16 (tryb x1) - 2 szt. USB 3.2 Gen. 1 Typu-C - 1 szt. USB 3.2 Gen. 1 - 1 szt. USB 2.0 - 3 szt. Złącze ARGB 3 pin - 3 szt. Złącze RGB 4 pin - 1 szt. Front Panel Audio Złącze wentylatora CPU 4 pin - 2 szt. Złącze wentylatora SYS/CHA - 3 szt. Złącze zasilania 8 pin - 1 szt. Złącze zasilania 24 pin - 1 szt. Złącze modułu TPM - 1 szt. Zewnętrzne złącza HDMI - 1 szt. DisplayPort - 1 szt. RJ45 (LAN) 1 Gbps - 1 szt. USB 3.2 Gen. 1 Type-C - 1 szt. USB 3.2 Gen. 2 - 2 szt. USB 2.0 - 6 szt. PS/2 klawiatura/mysz - 1 szt. Audio jack - 3 szt. Obsługa RAID RAID 0 RAID 1 RAID 10 Obsługa wielu kart graficznych Nie Obsługa układów graficznych w procesorach Tak Układ audio Realtek HD audio Łączność bezprzewodowa Nie Format ATX Szerokość 244 mm Wysokość 305 mm
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...