Zakup karty graficznej RTX 5090. Kupować teraz czy się wstrzymać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
CO2 jest problemem, mimo że jest go stosunkowo mało w atmosferze, to jest go 2 razy więcej od ery przemysłowej, jest gazem cieplarnianym! -
Przez Zas · Opublikowano
Owszem, pobiera, i w wielu scenariuszach jest wydajniejszy, co nie zmienia faktu, że u mnie się nie grzeje, średnia wydajność jest zbliżona i obecnie nie jest wyraźnie tańszy - a właściwie w zasadzie niedostępny lub już sporo droższy, więc... -
Przez VRman · Opublikowano
Czekaj, sprawdzę. Nie. Nadal nie pytałem. Jak będę chciał poczytać lub posłuchać czegoś, co w 2/3 lub 3/4 składa się z ruskich narracji, to sobie włączę Cejrowskiego albo Brauna. Nie włączam jakoś ostatnio. Chyba dlatego że nie bardzo chcę słuchać tych bzdur. Co sluchający/czytający pro-ruskie wypierdy myślą o oczywistości, że Trumpem sterują kremliny, mi też powiewa. Możesz mi wstawić emotkę że się ze mnie śmiejesz, jak ci to pomoże. Voltqowi od tego było przyjemniej, więc może warto. Zamień Lisickiego, Brauna czy skąd czerpiesz "inspiracje" na kogoś bardziej kumatego, choćy łysego Marka Meissnera, to może przestanie być to tak absurdalne. Już nawet analitycy polityczni zaczynają mówić, że Trumkowcy są wyraźnie pro-ruscy, że naciskają otwarcie na UE broniąc interesów rosji. Ale tak taak. To absurd. Taki jak pomysł, że za kilka tygodni ruscy zaatakują Ukrainę, bo przecież każdy mądry wie, że to tylko blef i straszak. Janusz Kulfon Mikke wie lepiej i w styczniu 2022 i nazywa pomysły, że ruscy faktycznie uderzą ABSURDEM. No to teraz to taki sam absurd. PS. You guys make this too easy -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Gadanie ,ze przywódca najsilniejszego imperium na swiecie jest czyiś agentem jest absurdalne. -
Przez Doamdor · Opublikowano
DRR5 64GB najcenniejszy podzespół w twoim komputerze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi