GTX 1080 FE - śruby do fabrycznego coolera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Nowa gra od twórcy Just Cause oraz ludzi robiących GTA. Ma być mixem GTA z Max Paynem więc raczej cięższy klimat znany z GTA IV niż z Vtki. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jako że temat reprezentacyjny to zostaliśmy Mistrzami Świata w Socca czyli odmianie 6-osobowej, pokonując Meksyk 2-1. Gratulacje -
Przez WJ_PR · Opublikowano
Pierwsza moja gra RPG, nie licząc cbp. Naprawdę, totalny amator ze mnie nie gram w takie gry. Ale skusiłem się bo to projekt twórcy mojej ukochanej mafii the city of lost heaven. Za mną 13 godzin gry. I z jednej strony jestem mega zajarany tym światem, immersją, grafiką, klimatem i czeskim dubbingiem. W ostatnich latach tylko cbp i rdr 2 mnie tak urzekły. Ale jednoczesnie jestem zniechęcony i przerażony patrząc na to jaka to trudna gra i na ile rzeczy trzeba zwracac uwage. Ukonczyłem dopiero prolog, znalazlem swojego psa i uratowałem córke Bożeny i bawiłem sie świetnie ale jak widze że miecz mi sie niszczy po kilku ciosach, że buty mi sie zniszczyły po kilku kilometrach, że co chwile łażąc spotykam bandytow, i nie da sie im uciec ani ich pokonac, bo zawsze są krok za tobą ale tylko tobie kończy sie kondycja, a walka z nimi też nie ma sensu, próbowałem na dystans łukiem ale ciągle skracają, jeden przyjął 3 strzały w klate i dalej był w stanie za mną pobiec i zabić mnie mieczem czy i inną bronią. Żarcie, zioła, wszystko sie niszczy, pies cie może nawet olać jak nje dasz mu jeść, konia ukradłem żeby mijać tych bandytów to na moj widok wyjeli broń a koń mnje zrzucił prosto na nich bo sie wystraszył. Moze za 100 godzin ogarne podstawy. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@ODIN85, nasz szanowny @Krzysiak to nie jest osiedlowy Janusz aby świecić hajsem w oczy sąsiadom Prawilna opcja to świecić własnym ślepiom oledzikiem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi