Liquid Swords mix GTA z Max Paynem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Panowie, Ta ikonka chyba powinna się zamienić na ciemny niebieski, gdy coś tam już się pojawiło. Nieistotny pierdół ale zawsze. Techowe forum musi działać jak szwajcarski zegarek (chociaż te "wypadające" rankingi, rangi i reakcje to już tradycja i zawsze mam ubaw jak rankingowi czempioni zaczynają lament To bym zostawił jak jest ) -
Przez miro · Opublikowano
2 dyski ma każda, często 3 a nawet 4 większość ma wifi/bt ( jedno zawsze z drugim ) ale płyty na b6xx i tańsze na b850 maja wifi6, starsze BT , jak przy płycie na b850 masz napisane wifi6E to jest tak jak sama nazwa wskazuje, ale też zazwyczaj brak wsparcia dla pcie 5.0 dla grafiki i dla dysku lub dysków ( oficjalnie, bo nieoficjalnie 99% tych płyt obsluguje pcie 5.0, podobnie ja starsze konstrukcje na b650 ) dlatego jeśli cena jest sensowna to naprawdę do wszystkiego wystaczy płyta jak ci napisałem wyżej gigabyte b650 gaming x ax ( ax u gigabyte to własnie wifi/bt ) lub np msi b650 gaming wifi ale ta płyta na x870e kosztuje teraz póki co naprawdę mało, jak na to co sobą prezentuje w temacie który ci podałem wystarczy przejrzeć kilka ostatnich stron. moja propozycja, zawsze możesz na pepperze polowac, może coś wskoczy : https://www.amazon.pl/dp/B0DPKV94MX?smid=A2R2221NX79QZP&tag=egcplpepper2-21&ascsubtag=ppr-pl-853569984&producttag=ppr-pl-853569984 nie mylić jej z wifi6e kolega wyżej polecił ci płyte z wifi6e bez pcie 5.0 za jedyne 750zł, ehh -
Przez maras2574 · Opublikowano
Mi brakuje tylko Eleven, ale na szczęście jest w goNET TV U mnie są te które wymieniłeś jako brakujące. Widzę że wszedł XBOX z którąś aktualizacją
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi