Stary zasilacz, nowe GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Teraz to szukacie najmniejszych pierdół, byle się czegoś czepić. Nie szkoda Wam czasu nawet na pisanie o takiej bzdurce? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ta naiwna wiara, że to nie jest opłacone mnie naprawdę bawi Influencer, nawet warsztatowy sprzedałby nerkę za 500 zł albo nową oponę Mnie bawi bardziej wiara w chińczyków znawców motoryzacji - kiedy to znana taktyka dumpingowa. I niewiedza w zakresie tego jak mocno Europa polega na sektorze automobile a także jakie to będzie miało konsekwencje dla Europejczyków Ale jak widać jest sporo takich co lubią sobie podcinać głaz na której siedzą, Bo nowe chińskie się ładnie świecą. A to jakaś jedna marka zdobyła 10% rynku? Ciekawe rzeczy potrafisz zmyślić w celu obrony Chińczyków Forthing miał mocne wejście a teraz sprzedaje po 20-30 samochodów. Zaraz się pewnie wycofa i co z gwarancją? Omoda i Jaecco się też wycofają jeśli przestaną się sprzedawać. W samych Chinach marki się przegrupowują i będzie sporo zmian bo przetrwa pewnie 1/3 z nich. Nom. A czy rysowane kalką Jaecco albo Omoda to takie ciekawe wozy? Raczej nie No to spróbuj udowodnić te diablo wysokie marże -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Podłączyłem swojego VR Questa 2 i jest ledwo grywalne na Nordschleife Tourist, Rtx 5070ti / 5700x3d VR przeleżal 2 lata w szafie, bo na poprzednim Radeonie były problemy z poszarpanymi krawędziami w gradh...Na Nvidii działa i wygląda dobrze. Triple screen już na stake ustawiony do pracy, od teraz wszystkie simy tylko VR.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi