szafir00 2 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wszystkie graty działające, piszę ponieważ mieszkam w Niemczech i jakoś dziwnie Niemcy nie zabijają się o moje podzespoły robiłem rozeznanie na niemieckich ebay, oraz alledrogo, gdyby komuś zechciało się pochylić nad tematem i wyceniłby mi te podzespoły byłbym bardzo wdzięczny MSI 3080 Ti SUPRIM X 12G 12700K MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4 G.Skill Trident Z RGB 32GB Kit, DDR4-3600, CL16-16-16-36 4x8gb Liquid Freezer II 360 załączam link do niemieckiej strony gdzie wystawiłem graty, oczywiście więcej zdjęć możliwe w każdej chwili https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/msi-suprim-x-3080ti-12700k-msi-z690-tomahawk-ddr4-wifi-32gb-ram/3275320324-228-4635 Problemem może być to, że chciałbym sprzedać całość, bez zabawy w rozkompletowywanie Naprowadźcie mnie proszę z jaką ceną mogę się liczyć, a może w Polsce szukać nabywcy?
musichunter1x 1 375 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu (edytowane) Temat powinniem trafić do działu zestawy komputerowe... Nie chcę tego dokładnie liczyć, ale 3000 zł może kogoś skusi, przelicz to na euro. Weź pod uwagę ile dniówek ktoś musiałby dopłacić do rtx4070S lub rtx5070. Rtx5060ti 16gb jest gorszy, ale bez przesady, szczególnie przy tym poborze. Na zachodzie może bardziej cenią bezproblemowość gwarancji, a tutaj jest stara karta z okresu koparek oraz duża, nieporęczna płyta główna. Sprzedaj kartę oddzielnie, a zestaw na płycie głównej chętniej ktoś kupi... Chłodzenie wodne również daj oddzielne, niewielu chce kloca z chłodnicą 360. @szafir00 Edytowane 8 minut temu przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi