Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie graty działające, piszę ponieważ mieszkam w Niemczech i jakoś dziwnie Niemcy nie zabijają się o moje podzespoły

robiłem rozeznanie na niemieckich ebay, oraz alledrogo, gdyby komuś zechciało się pochylić nad tematem i wyceniłby mi te podzespoły byłbym bardzo wdzięczny

MSI 3080 Ti SUPRIM X 12G
12700K
MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4
G.Skill Trident Z RGB 32GB Kit, DDR4-3600, CL16-16-16-36 4x8gb
Liquid Freezer II 360

załączam link do niemieckiej strony gdzie wystawiłem graty, oczywiście więcej zdjęć możliwe w każdej chwili

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/msi-suprim-x-3080ti-12700k-msi-z690-tomahawk-ddr4-wifi-32gb-ram/3275320324-228-4635

Problemem może być to, że chciałbym sprzedać całość, bez zabawy w rozkompletowywanie 

Naprowadźcie mnie proszę z jaką ceną mogę się liczyć, a może w Polsce szukać nabywcy?

Opublikowano (edytowane)

Temat powinniem trafić do działu zestawy komputerowe...

Nie chcę tego dokładnie liczyć, ale 3000 zł może kogoś skusi, przelicz to na euro. Weź pod uwagę ile dniówek ktoś musiałby dopłacić do rtx4070S lub rtx5070. Rtx5060ti 16gb jest gorszy, ale bez przesady, szczególnie przy tym poborze.

Na zachodzie może bardziej cenią bezproblemowość gwarancji, a tutaj jest stara karta z okresu koparek oraz duża, nieporęczna płyta główna.

Sprzedaj kartę oddzielnie, a zestaw na płycie głównej chętniej ktoś kupi...

Chłodzenie wodne również daj oddzielne, niewielu chce kloca z chłodnicą 360.

@szafir00

Edytowane przez musichunter1x