Które te śrubki były luźne że teraz jest taka różnica, te dwie przy tym czarnym napisie?
Swoją drogą to niezłe termopady fabrycznie dają skoro takie ślady zostały na sekcji zasilania po demontażu chłodzenia + jeden się tak rozwarstwił na kostce pamięci...
wszystko ok. nie wiesz co poszczegolne funkcje robia to nie wlaczaj ich.
expo dla pamieci ram masz wlacane.
PBO mozesz ustawic w programie razer master (wgl twoj interfejs wyglada inaczej niz moj)
tutaj wlacz PBO
albo wlacz advanced i dostosuj recznie dane wartosci.
ja jak to robilem to korzystalem z tego poradnika:
w aplikacji ofc wlacz (o ile chcesz) automatyczny zapis ustawien do BIOS-a - jesli wiesz co robisz. Ja to wlaczylem by miec identyczne ustawinia co w aplikacji w biosie i by dzialaly niezaleznie od apki.
a jak chcę piekną sekretarkę aby reprezentowała moją firmę to mam się użerać na rekrutacjach brzydalami, nie ma nic do brzydkich inteligentynch bab czy chopów ale jak potrzebuję górnika czy kowala czy spawcza to wiadomo o kogo chodzi a jak przyjdzie na rektutację kobieta i będzie kładła ładne spawy i będą poprawne w RTG to nie widze problemu, pracownik dla firmy ma być wydajny, utylitarny a nie zgodny z tym co powie biejat czy kotula
Szczerze mówiąc to też nigdy nie widziałem tego komunikatu na oczy ja ustawiam kartę, zapisuje profil do pliku (profilaktycznie) i tyle, ustawienia automatycznie się wczytują w tle po odpaleniu windy
Rekomendowane odpowiedzi