Powercolor Hellhound RX 9070 XT problem z hotspot
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Aygo były dostępne w wyprzedażach nawet za 63 tysiaki, może to napędziło te statystyki? Ten drugi takich obniżek nie miał. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Czemu nie ma kluczy tanich do yego w isntant i eneba? Gralem w demo i gra tak srednio przypomina pierwsza czesc, raczej shooterek sie szykue. Lubilem jedynke ale tutaj pelnej ceny nie dam... -
Przez Dimazz · Opublikowano
sam bym wziął ale to miałby być ekran głownie do czytania. Czcionki ważne To że zajadę to się nie martwię bo jest gwara. Przy takich cenach szkoda wydać więcej niż 800zł na LCD qd oledy są za około 1500zł. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Kupiona od pana z reklamy mediaexpert. Podobno prawie nic używana bo tylko bawił się po weekendzie w streeming. Jak odbierałem pod jednym szpitalem to myślałem że mnie któryś wystawił do wiatru Już nawet przestała piszczeć albo przywykłem lub repertuar gier się zmienił. -
Przez raiders · Opublikowano
Może i dla Ciebie bzdurki , ale ja mam ogromny dystans do takich zapowiedzi .Więcej w tym marketingu PR niż prawdy i stanu realnego gry . Ale ja już starej daty gracz jestem , ja pamiętam piękne czasy lat 90 gdzie przed wyjściem pełnej wersji gry każdy producent wypuszczał 3mieśiące przed premierą wersję demo która byłą faktycznym wycinkiem z pełnej wersji . Kazdy mógł za darmo pobrać ,pograć i sprawdzić co to jest . A obecnie ? na 6 miesięcy przed wyjściem gry kupuje się preordera cyfrowego w ciemno bo producent ,influancery z YT /insta powiedzą ze kozak gra ,przełomowa 8k FHDultra4K , Producent puści trailer podpicowany AI i hajp oraz sprzedaż jest
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi