To wszystko zależy od procesora z resztą jak widać na załączonym filmie na r5 2600 freezer 36 za 130zł radził sobie lepiej przy max rpm (jeżeli patrzymy na wydajność chłodzeń przy maksymalnych obrotach żeby nie było) od nie jednego znacznie droższego dwuwieżowca.
To było forum civicklub
Może przez sentyment ale wg mnie najbrzydszy to był ten "nasz" te nowsze i najnowsze są wg mnie bardzo bardzo ok.
Bo faktycznie "jedynka" (chociaż to tak naprawdę 2.) był taki trochę bezpłciowy.
Witam,
Szukam do siebie nowej klawiatury mechanicznej jako następca po zalanej HyperX Alloy FPS na Brownach.
Szukam czegoś ciekawego z klawiaturą numeryczną w mniejszym rozmiarze (96/98) niż pełna obowiązkowo z podświetleniem, dobrze jakby była już bezprzewodowa.
Mam na oku Ajazz AK980 (wersja z podświetlanymi klawiszami od frontu) z racji, że myszka od nich AJ139 Pro mi siadła po przesiadce z Zowie FK1 po x latach to myślałem nad tą firmą, jeszcze też na ali widziałem Aula F99 Pro. Jeśli bym się zdecydował na Ajazz to czy na jednym donglu będzie działać klawiatura z myszką?
Jakie są jeszcze inne ciekawe opcje na ali/temu i z lokalnych u nas sklepów. Dodatkowo jakie są dobre keycapy na ali albo gdzieś indziej, które będą miały podświetlenie liter, bo na ali klawiatury z reguły tego nie mają
Pozdrawiam!
Pobierz najnowszą wersję TM5 https://testmem5.com/ odpal program wejdz w settings > testing i wybierz profil np extreme @ anta777 daj ok i uruchom jeszcze raz program prawym jako administrator (zawsze uruchamiaj jako admin) jak przejdzie cały test 2 godziny bez błędów to pomyśli się dalej
Rekomendowane odpowiedzi