Intel vs AMD -> proxmox
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
A „moja” Polska jest mniej prawdziwa? Czyli głosują na Razem? Czy jednak nie? A ty jak zatrudniałeś pracowników to wyznaczałeś po 5 do jednego zadania? Myślę że szczególnie na początku XX wieku było dużo gorzej. Twój fetysz działalności gospodarczej jest doprawdy infantylny. Kiedy wyprodukujesz w swojej firemce RAM? Albo którykolwiek z elementów smartphone’a? A może auto jakieś? Ale bez pracowników etatowych, bo to przecież ZŁO! -
Przez duniek · Opublikowano
zotac solo/dual najlepiej ale inne tez mogą byc jakby kosus nie podeszla to odkupie, moze byc bez gwarancji i chodzenia nawet -
Przez Send1N · Opublikowano
Se7en 1995 - obejrzany po raz czwarty w końcu święta , tym razem w remasterze 4K co tu dużo mówić... film jest genialny, od początku do końca trzyma w napięciu, to prawdziwe ponadczasowe arcydzieło które można oglądać kilka razy i za każdym razem wgniata w fotel, brudy, okrutny wręcz klimat aż wylewa się z ekranu, genialny pomysł na zobrazowanie 7 grzechów, do tego dobrze spasowana muzyka, doskonały duet pitt - freeman, końcówkę przewijałem kilka razy mimo że znam całość praktycznie na pamięć, "teraz już nie robią takich filmów" 11/10! Biedny David -
Przez Send1N · Opublikowano
Obecnie nie dostanie dlatego o tym nie wspomniałem nawet
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi