Z370-A PRO - problem ze sterownikami LAN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
jesli jednak dasz szanse VA to Dell Alienware AW3225DM, a jak nie to zostan przy samsungu, dobry model. freesync to technologia opensource [?] znaczy moze nie ale po prostu jest aktywna/obecna niezaleznie od vendora gpu. na ITH byl artykul pare lat temu o tym i roznicy miedzy freesyncami - poczytaj go -
Przez LeBomB · Opublikowano
10 lat temu za 1500 zł był gtx 970 4GB (wiem bo sam kupowałem) i to jeszcze było 3,5+05 GB Teraz za +-1200 zł masz rtx 5060 o wydajności dwukrotnie większej niż 970. Nawet 980 które kosztowało jakieś 2400 zł miało 4GB. Reszta tego co piszesz to tylko fantazje, które uważam że na szczęcie nie są realne -
Przez janek25 · Opublikowano
Obecnie intel juz nie produkuje ale w produktach arrow lake H i HX nikt sie nie trzyma PL1/2 Najczęściej PL1 jest podwyższone a PL2 zaniżone bo chłodzenia ta nie utrzymują 115 i 160 Wat ale sa tez rodzynki które mozna reklamować bo intel gwarantuje zegar bazowy a produt tego nie spełnia z powodu limitów mocy Np produkty z 285H czasem mają 33 waty zamiast 45 a to moze spodowodwac ze nie trzymaja zegara 2.9GHZ dla P core -
Przez leven · Opublikowano
Z PT zara bydzie Edit: z PT Jest bydlęca MOC !!!! -
Przez j4z · Opublikowano
Co za rewelacyjna gra. Najlepsza rajdówka w jaką grałem. Wjechała pamięć mięśniowa, wszędzie na lajcie się mieszczę, na padzie. Fakt, że potrzebowałem 14h żeby się wczuć, nadal o czymś wyżej niż srebro w zwykłych odcinkach mogę pomarzyć, bokiem sobie nie polatam, ale i tak jest w pytę. Nie żałuję, że mi save zniknął. W deszczu wygląda przecudownie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi