Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdecydowanie, po to poświeciliśmy 3 dni aby to forum wróciło, żeby je rozruszać, jak nie teraz to nigdy;) Zatem działajcie piszczcie uwagi, od jutra startują nowi admini i moderatory, będziemy was słuchać i dostosujemy Forum do tego jak chcecie aby wyglądało i było waszym nowym internetowym domem :P

https://forum.ithardware.pl/topic/1297-forum-reaktywowane-uwagi-techniczne/

Opublikowano
1 godzinę temu, Mar_s napisał:

Nic dziwnego Łukaszku, nie nerwuj się, idź lepiej te pasty testować bo niedługo będę sprzęt zmieniał to chętnie poczytam. 

O panie, ja się nie denerwuje, tylko wyjaśniam :) Pasty muszą poczekać inne tematy są teraz

Opublikowano
3 godziny temu, Mar_s napisał:

Nic dziwnego Łukaszku, nie nerwuj się, idź lepiej te pasty testować bo niedługo będę sprzęt zmieniał to chętnie poczytam.  :P

MX-2 i tak ma chyba najlepszy stosunek cena/jakość.

• 9 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Każdy dostanie 2080 Ti z prywatnych zapasów Kalusa, musisz tylko napisać minimum 14 stronicowy elaborat o tym który portal IT jest najlepszy, i dlaczego właśnie ITH.  :E

Edytowane przez Mar_s
Opublikowano

Największy ruch widzę w topicu xkomu. Ludki przychodzą wysępić magiczne 3 dychy rabatu :f. Jest topic na labie, kto gdzie planuje przejść w razie jakby zamknęli forum, no i niestety dużą przewagę w ankiecie ma purepc - którego ja osobiście nie trawię, potem bench i ith. Musicie coś sami z siebie zadziałać, żeby był ruch ludzi zakładających dyskusje tematyczne czy offtopy, bo każdy potencjalny nowy user, jak zobaczy, jak się sytuacja ma obecnie z forum ith, to poleci zarejestrować się na pure i tam będzie trzaskał posty w newsach, bo forum też mają kaput. Czasu trochę macie, bo wydaje się, że lab rok, a może i więcej postoi. I oby jak najdłużej, bo jeśli jednak padnie, to nawet jeśli połowa przejdzie na pure, to reszta rozsypie się po necie i już nigdy nie będzie tak samo. Serio nie wiem, co byście mogli zrobić legalnego na szybką poprawę. Budowa aktywnej społeczności nie jest prosta i myślę, że jeśli chcecie mieć kiedyś nadzieję, na część ludzi z forum pclab, to najpierw musicie zbudować pewien aktywny rdzeń, który będzie sprawiał, że będzie jakieś życie na forum. A nielegalnie, to kupić z 10 chińczyków, nauczyć polskiego i dać im listę tematów które mają zakładać i o których mają pisać 18/24h:E.

Opublikowano
4 minuty temu, Mar_s napisał:

Każdy dostanie 2080 Ti z prywatnych zapasów Kalusa, musisz tylko napisać minimum 14 stronicowy elaborat o tym który portal IT jest najlepszy, i dlaczego właśnie ITH.  :E

Dobra, wrzucę zadanie na Braily i zaraz będę miał ;d 

3 minuty temu, Kelam napisał:

Największy ruch widzę w topicu xkomu. Ludki przychodzą wysępić magiczne 3 dychy rabatu :f. Jest topic na labie, kto gdzie planuje przejść w razie jakby zamknęli forum, no i niestety dużą przewagę w ankiecie ma purepc - którego ja osobiście nie trawię, potem bench i ith. Musicie coś sami z siebie zadziałać, żeby był ruch ludzi zakładających dyskusje tematyczne czy offtopy, bo każdy potencjalny nowy user, jak zobaczy, jak się sytuacja ma obecnie z forum ith, to poleci zarejestrować się na pure i tam będzie trzaskał posty w newsach, bo forum też mają kaput. Czasu trochę macie, bo wydaje się, że lab rok, a może i więcej postoi. I oby jak najdłużej, bo jeśli jednak padnie, to nawet jeśli połowa przejdzie na pure, to reszta rozsypie się po necie i już nigdy nie będzie tak samo. Serio nie wiem, co byście mogli zrobić legalnego na szybką poprawę. Budowa aktywnej społeczności nie jest prosta i myślę, że jeśli chcecie mieć kiedyś nadzieję, na część ludzi z forum pclab, to najpierw musicie zbudować pewien aktywny rdzeń, który będzie sprawiał, że będzie jakieś życie na forum. A nielegalnie, to kupić z 10 chińczyków, nauczyć polskiego i dać im listę tematów które mają zakładać i o których mają pisać 18/24h:E.

Wiesz rabacik zawsze dobry - ja musiałem kupić słabsza obude bo brakło mi własnie 3dych o ktporych piszesz wiec zawsze jakiś rabat jest na propsie+

Na forum od pewnego czasu pojawiają się coraz to ciekawsze i nowsze tematy! Aktywność rośnie wraz z czasem :P