Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie normalny komputer, a nie jakiś kalkulator. Baza szybsza od mojej zresztą z i5-6600. To ty masz raczej mocną maszynerię, która dla większości ludzi nie jest do niczego potrzebna i szkoda byłoby im tyle hajsu wydawać na graty komputerowe.

Opublikowano

No to oczywiście fajnie, że się powodzi; ale mówienie, iż R5 3600 nadaje się do kalkulatora jest już chyba nieco nie na miejscu. Przynajmniej wg mnie, a sądzę że i dla większości. Takie wypasione maszyny (i9 itp.) to w zasadzie mała garstka ludzi posiada o forach.

Ja jeszcze w tym roku miałem starcie z jakimś lapkiem z jednordzeniowym cepem AMD (!). I oczywiście trzeba było zrobić, bo gościowi wystarcza; niby...

Opublikowano

A no widzisz w czechach mało kto kupuje i7 wiekszość ludzi kupuje 9900K albo 3900 mało kto kupuje słabe procki bo szkoda ludziom kasy ja znam conajmniej 10 osób co posiadaja 9900K tutaj 9900K to zadna wypasiona maszyna  procka można kupić za 10000Kć jakies 1600zł to po co kupować np 3600X za 6700kc :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co niby? Lepiej się pochwal co robiłeś ostatniej nocy.

P.S. Mnie się ostatnio przejadło spamowanie po forach, przykładowo na labie (skąd jestem) od wakacji mam średnio może po 3 posty na miesiąc. Nie chce mi się, nie ma z kim (bo nie z gówniarzami) itp. itd.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...