Pamieć RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
W komentarzach też można pójść po IP. Z forum można korzystać nie ze swojego IP. Czy "ciekawe tematy" to w Twoim mniemaniu wzajemne poklepywanie się po plecach? Bo to w takim wypadku nie jest dyskusja tylko kółko wzajemnej adoracji. Bądź jak kto woli safe space, albo jeszcze dosadniej circle jerk. -
Przez _forfun_ · Opublikowano
Jeżeli wyciągniesz stąd osobnika pewnego rodzaju(piszącego haniebne rzeczy o Żydach, Ukraińcach, itd., itp.) i postawisz go w miejscu publicznym, gdzie będzie mógł głosić te swoje androny, to w ciągu kilku minut ktoś go nagra i ktoś zawiadomi Policję. Ta go zgarnie, a potem zostaną mu postawione zarzuty. Tutaj najwidoczniej nie dotarła a) przyzwoitość b) jakieś podstawowe zasady panujące w internecie c) prawo polskie. Nie było mnie kilka(/naście) dni i dalej jest to samo, czyli obrażanie, spam, wszechobecna agresja osób, które próbowały rozwalić polityczny(i nie tylko, bo były ciekawe tematy o pandemii, nielegalnej imigracji, itd.) na PCLab, ale skutecznie zostały zablokowane perm banami. W internecie już nie ma miejsca na rzeczową dyskusję, bo takie ameby nawet będą obrażały w artykułach z nekrologami. Już chyba każda redakcja największych portali internetowych wyłączyła komentarze, bo nie da się nad tym zapanować. Co innego forum dyskusyjne, gdzie trzeba się zarejestrować i gdzie można pójść po IP. -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
@Michaelred Ja po mikrolabach długo nie miałem nic , osobiście preferuję słuchawki - ulubieńcy to Monolith m1060c , Audeze lcd-2 , StaX sr-l500mk2 wraz z lampkowym enerdźajzerem (pozbyłem się lambd po trzeciej wymianie u producenta z powodu wbijania się malutkich włosków w folię). Dzięki uprzejmości kolegi miałem okazję posłuchać u niego (duży pokój) jakiś czas temu kilku topów kolumn z danej technologii i ostatnie ElectroMotion ESL X rozwaliły mnie kompletnie - miód na moje uszy , powiedziałem sobie że tego mi w życiu brakuje. Problemem był mój mały pokój , miałem specjalnie robić remont aby kosztem kuchni powiększyć pokój ale jak o nim myślałem + nowe meble kuchnia/pokój to chęci malały. W końcu wypożyczyłem ze sklepu na testy w moim mały pokoju i byłem bardzo rozczarowany , gdzie ta magia , tego samego dnia zamówiłem dobrą grubą matę piramidkę na cały pokój (nic to nie dało , DSP + korekcja pomieszczenia poległy). Obecnie używam Kali IN-5 napędzane Zen DACkiem v2 - grają wyśmienicie (scena/faktura/głębia mają konkretny rozmach i rozmiar , nie jedne sporo droższe wielkie kolumny odpadną na starcie pod tym względem). Zachciało mi się i planuję dokupienie kolejnych 2 sztuk i pójścia w 4.0 , muszę tylko znaleźć dobry procesor dźwięku (rozważam miniDSP Flex HT + mikrofon UMiK) , osobiście jestem bardzo podekscytowany moim pomysłem i po cichu liczę na opad szczęki. -
Przez crush · Opublikowano
Wytłumacz mi w jaki sposób pomaga to Polsce bądź Polakom? W jaki realny sposób wpływa to na rozwój? Dlaczego jest to finansowane przez rząd? Moje hobby które nic nie wnosi nie jest finansowane przez rząd. Reszta tematów z tego spotkania nawet brzmi stosunkowo sensownie. Gadanie o psieckach dla samotnych bab można odstawić w kawiarni za własne środki.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi