Problem z komputerem po formacie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bono_UG · Opublikowano
Gdzie te bilety po 4 i 6zł? Trasa Wrzeszcz - Sopot, do Oliwy tak samo, a krócej już się chyba nie da. PS. źle policzyłem ceny dla Gdańska, zaraz poprawię post wyżej. -
Przez Kyle · Opublikowano
OK, ale co w takim razie daje większą precyzję (naszym punktem odniesienia jest obraz wyrenderowany w powiedzmy 10K+ i przeskalowany do 3840x2160) - DLSS 3840x2160 Quality, czy DLAA 2560x1440? Moim zdaniem (co widać po ilości detalu, ostrości) przy DLSS 4K Quality mamy większą ilość punktów do reprezentacji rekonstruowanego obrazu (niż w przypadku DLAA 2,5K) dzięki czemu ostatecznie, obiektywnie, w 3840x2160 DLSS Quality obraz lepiej przypomina obraz referencyjny (więc jest wyższej jakości) niż 2560x1440 DLAA. -
Przez 209458 · Opublikowano
Warszawa już z 10 lat nie podnosiła cen, stąd taki poziom dopłat. Teraz ztm wprowadza zupelnie nowy system biletów, więc pewnie wykorzystają to, żeby nadrobić do średniej krajowej Jeżeli to jakiś mało obłożony kurs albo o dziwnych godzinach to pewnie tak. Patrzę sobie ceny na poniedziałek że Zgierza do Łodzi i taki za 6 widzę dopiero o 16, gdy ludzie zaczynają wychodzić z pracy, szkoły itp i większość potrzebuje jechać akurat w drugą stronę. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A to nie pytanie do mnie tylko do @SebastianFM on jest specem. Ja tylko wiem ze DLAA to po prostu DLSS ale bez obniżania rozdzielczości bazowej. To tak jakbyś DLSS ustawił na 100% A tak przy okazji: -
Przez Kyle · Opublikowano
@Kadajo więc jak Twoim zdaniem DLAA usuwa aliasing?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi