Send1N 4 991 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Mam stałe nieruchome wręcz 177fps i łatwiej rozłupać przeciwnikowi czaszkę niż na poprzednim ponieważ dystans od ekranu jak i rozdzielczość zostały te same a zwiększyła się przekątna , także tak jak mówię wiedziałem co robię czasy jak siadałem do single ze wszystkim na ultra aby podziwiać widoczki tak jak większość tutaj już dawno minęły ogólnie singleplayer to jest nuda... Edytowane 3 Stycznia przez Send1N
leven 630 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Czyli Side zwiększyłeś przekątną ekranu, ale odległości od ekranu już nie ? Brawo. "ponieważ dystans od ekranu jak i rozdzielczość zostały te same a zwiększyła się przekątna" Singel jest nudny ? To pograj w Borderlandsy Jedna skrzynka z giwerami i nawet dobiec do niej nie można
Send1N 4 991 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, leven napisał(a): Czyli Side zwiększyłeś przekątną ekranu, ale odległości od ekranu już nie ? Brawo. To było celowe, wiedziałem co robię a co do single to kiedyś ogrywałem dużo ale od kilku lat już mi się okropnie nudzi jak nie gram z innymi ludzmi "Side" 3
leven 630 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 17 godzin temu, Send1N napisał(a): To było celowe, wiedziałem co robię a co do single to kiedyś ogrywałem dużo ale od kilku lat już mi się okropnie nudzi jak nie gram z innymi ludzmi "Side" To paralizator, czy zabawka ? 1
Tomasz21 4 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia Wytłumaczyć ktos o co chodzi z tym DLSS 4.5?
Devils1100 39 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 godziny temu, Tomasz21 napisał(a): Wytłumaczyć ktos o co chodzi z tym DLSS 4.5? 1
Tomasz21 4 Opublikowano Niedziela o 12:05 Autor Opublikowano Niedziela o 12:05 Witam, mam juz swojego rx'a I obudowe. Dziękuję wszystkim za rady I wszelkie wskazowki o ktore pytalem. W poniedziałek oddaje zeby przelozyli mi go do drugiej budy bo sam nie ogarne. Pozdrawiam wszystkich 1
Tomasz21 4 Opublikowano Niedziela o 15:32 Autor Opublikowano Niedziela o 15:32 7 minut temu, leven napisał(a): Jaka karta i buda ? Endorfy ventum 200 air i 9060xt pulse
leven 630 Opublikowano Niedziela o 15:35 Opublikowano Niedziela o 15:35 Cacy Jak to dobrze poskładają, to będzie miło. I popykać można bicouse karta ma 16GB Vram 1
Tomasz21 4 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Mam jeszcze jeden problem, mimo włączonego profilu xmp ram nie taktuje z pełną mocą. Mógłby ktos pomoc ?
AndrzejTrg 2 923 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu co pokazuje cpu-z? zakładka memory
Tomasz21 4 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): co pokazuje cpu-z? zakładka memory
AndrzejTrg 2 923 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W jakiejś innej zakładce musisz mieć coś odnośnie XMP i opcja on/off czy coś takiego. Albo masz tu tuba i sobie to ogarnij https://www.youtube.com/results?search_query=gigabyte+motherboard+how+to+enable+xmp
Tomasz21 4 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): W jakiejś innej zakładce musisz mieć coś odnośnie XMP i opcja on/off czy coś takiego. Albo masz tu tuba i sobie to ogarnij https://www.youtube.com/results?search_query=gigabyte+motherboard+how+to+enable+xmp Już widzę że ram mam na 3000mhz a płyta pokazuje xmp dlaczego minimalnie 3200 może dlatego, tylko dlaczego tak nisko schodzi taktowanie jak ta płyta obsługuje też w normalnym trybie 2933mhz
Rekomendowane odpowiedzi