Nasze Fotki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Zanim dostaniesz akceptacje od gwaranta, to wyjdą nowe 60XX Jedna blaszka nic nie zmieni, chyba, że masz ciśnienie na 100%. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Wiadomo, że wojna będzie trwac długie lata. W 2013 był euromajdan, bo ukraincy liczyli na dobrobyt. Zamiast tego dostali w 2014 atak rosji i spadek pensji realnej o 30% Potem zachód przyznał ,że wejsćie do UE możliwe dopiero po 20 latach. Po ataku w 2022 rosja zdołala omijać sankcje. Ukraińcy mieli wejść szybko do UE, ale wiemy, że znowu będą czekać 20 lat. Ukraińcy masowo umierają, sa ranni w zamian za obietnice ,że kiedyś będzie tam dobrobyt. Ja się zastanawiam czy warto znosić codziennie rosyjskie rakiety i drony czy wybrac ściezke Białorusi. Wiadomo, że ukraińcy walcza o suwerenność swojego państwa. Zachód ich manipuluje. Dostarcza tylko tyle broni, żeby wojna trwala jak najdluzej samemu się nie narażając. To bardzo przypomina Wietnam. Moim zdaniem zachód oszukuje ukraińców. Co o tym sadzicie? @ITHardwareGPT Ty też -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@unadarekw sumie to jeszcze nie wiem czy nie kolejna sztuka z tym problemem się pojawiła w moim otoczeniu. Kumpel mi dziś mówił, że coś mu wywala z gier komp (też 9070xt) i szuka przyczyny...tyle że on ma a1000g. Pierwotnie wybrałem MSI właśnie przez jakieś info o serwisie corsair czy coś. W sumie mogłem po prostu dokupić jakieś custom kable i pewnie by było po problemie, ale sprzedałem go kuzynowi (świadomy problemu kupił), dołożyłem kilka dyszek i wpadł corsair.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi