Skocz do zawartości

monitor 34", stara obudowa, płyta główna, ram, proc, grafa 1080

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry forumowiczom, i starej PCLabowej gwardii,

Kurzy mi się w domu kilka sprzętów:

monitor ASUS TUF Gaming VG34VQL3A - naprawdę fajny, zagięty. Kupiony w lutym zeszłego roku i używany niezbyt intensywnie. Tak z 850 zyli. taki: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg34vql3a/

karta graficzna MSI 1080 -  250 zyli

buda cooler master cavalier, chyba 3 . Duża i ciężka, blachy grubsze niż w nowych samochodach. W środku ma wycięty fragment sanek na dyski, bo 5070 się nie mieściło :E Poza tym ulepszeniem stan przyzwoity jak na swój wiek

płyta gigabyte ga-z97-dh3 + procesor I5 nie pamiętam jaki, a nie chciało mi się zdejmować chłodzenia. Chłodzenie to scythe ninja na jakiś stary socket (założony patentem) na którym był wiatrak 120mm. Cicho i chłodno.

pamieć DDR3 ripjaws, 4 * 8 GB (tak, łącznie 32Gb. Nie pamiętam co mną kierowało jak ją kupowałem :hmm:)

za budę+płytę+proca+chłodzenie+pamięć 300 ziko.

Wszystko działa, pozbywam się bo pozmieniałem na nowsze. Monitor można u mnie odpalić jak ktoś bardzo będzie chciał. Najchętniej odbiór osobisty, Warszawa, ale jak trzeba będzie to wyślę. 

Brać, bo mi mieszkanie zagracają. NA kartę już się znalazł chętny, ale to akurat najmniejszy grat.

20251228_142954.heic 20251228_143356.heic 20251228_144127.heic 20251228_144214.heic

Edytowane przez Piekny Wojciech