Oled i mogotanie obrazu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No technicznie rzecz biorąc to chyba tak -
Przez ChudyXp · Opublikowano
No niby tak dostało się tej grze kiedyś za tryb "always-online" gdzie w 2015 roku nie było światłowodu na taka skale jak dziś , i pierwsze co jak się ją włączy trzeba zmienić sterowanie kto wymyślił Gaz-W Hamulec -S a skręcanie strzałkami ?? . Chyba każdego ostatnio łapie nostalgia na starsze gry -
Przez skunRace · Opublikowano
Nawet dwa razy wymienili. Sąsiad uwielbiał Sony, które miał od lat i zawsze chwalił za trwałość. Przez to, że tak naprawdę nie wiedział dokładnie czym jest OLED, poszedł do sklepu i go kupił, po czym zaczął hejcić na Sony, bo mu w końcu odmówili wymiany. Oczywiście w sklepie, wzięli pod uwagę, że chce najlepszy TV Sony, wspominał, że ogląda na co dzień zwykłą telewizję, filmy od czasu do czasu. Nie wiem, czy wspomniał, że filmy z TV naziemnej. Skończyło się na tym, że TV Republika, czy TVP Info od rana do wieczora, czasem film z jakiegoś Polsatu i magia Sony prysnęła Szczerze głupio by mi było wciskać takiemu człowiekowi topowego OLEDa Sony, zdając sobie sprawę z tego, że on pewnie nigdy żadnego filmu w przyzwoitej jakości nie zobaczy. -
Przez sideband · Opublikowano
Na pewno lepszy niż te ostatnie NFS-y U mnie na patelni Far Cry 1 wstyd przyznać, że 20lat wstecz przeszedłem tylko parę pierwszych etapów by oblukać patch z SM3.0 -
Przez T-Srcipt-36 · Opublikowano
wsiadanie za kolko, po alko, to tez zabawa ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi