Oled i mogotanie obrazu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skalak23 · Opublikowano
https://www.purepc.pl/asus-tuf-gaming-b850i-wifi-neo-am5-mini-itx-amd-plyta-glowna-rozsadna-cena ASUS uderza tam, gdzie AM5 bolało najmocniej. Ta płyta Mini-ITX wygląda jak spóźniona, ale bardzo potrzebna odpowiedź -
Przez j4z · Opublikowano
To jest mega irytujące w tej grze. Niby wolność, a jednak nie -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Prawdziwym technologicznym triumfem pozostaje natomiast bezbłędna integracja technologii "strand-based hair rendering", która w środowisku przesyconym śledzonymi promieniami robi piorunujące wrażenie. Każdy pojedynczy kosmyk na głowie Diany to osobna geometria, która samodzielnie wchodzi w interakcję z globalnym oświetleniem i zaawansowanym systemem cieniowania, reagując na wektory ruchu z obłędną precyzją. Obliczanie fizyki setek tysięcy włosów, z których każdy rzuca i przyjmuje własny, wielokrotnie załamywany cień w ramach danej sceny, stanowi potężne uderzenie w zasoby VRAM - gra potrafi pochłonąć ponad 17 GB pamięci graficznej, gdy włączymy wszystkie efekty w rozdzielczości 4K. -
Przez DITMD · Opublikowano
Ja się wbiłem do tej lodowej wieży, całkiem fajne to było. Te puzzle w otchłani też spoko Doszedłem aż do tego momentu, i dalej nie mogę kontynuować, pewnie muszę pchnąć fabułę do przodu -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jak żyć? Ostrożnie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi