Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka

Czy jest jakaś sensowna obudowa do powiedzmy 300-400 zł (z szybą bo pokaż kotku co masz w środku :E ) do mojego obecnego setupu ale już myśląc o zmianie platformy na AM5 za pół roku/rok? (nie znam się na standardach płyt głównych w sensie ich mocowanie do obudowy w środku, nie wiem czy płyty do AM5 mają jakieś inne wymiary :wariat:). Z tej jestem zadowolony pod względem "wolnego syfienia się w środku" i wentylacji no ale ciasno.

Cały sprzęt w sygnaturce( musiał bym już kupić big tower czy jeszcze da radę coś większego w midi? po prostu kable są na styk w środku sajgon przy zasilaczu i karta ledwo weszła :blant:  Znajomy mi tą poleca https://www.x-kom.pl/p/633846-obudowa-do-komputera-genesis-irid-505-argb-black-v2.html a te rgb można chyba wyłączyć jakoś.

Edytowane przez Mistrz zakonu Paladynów
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, ShaDow_Pro napisał(a):

A coś bardzo podobnego tylko żeby miało usb itd od góry? też z wentylatorami.

Dobra ja ślepy to modułowe xD biorą dzięki :D

Opublikowano (edytowane)

@ShaDow_Pro

Nie wiem czy google coś mi źle pokazuje ale czy ten Corsair FRAME 4000D RS ARGB nie jest praktycznie identyczny jak moja buda? w dodatku jakiś konflikt z moim zasilaczem 

edit. sry za double post

nie ważne bo to zwykła 4000d a nie FRAME :E nie kontaktuję od dwóch dni :wariat: