Krzysiak 2 244 Opublikowano Sobota o 22:55 Opublikowano Sobota o 22:55 No ja na swoim pure jestem już jakieś ~500 do przodu względem najniższej ceny z ceneo.
HappyLittleGamer 234 Opublikowano Sobota o 23:01 Opublikowano Sobota o 23:01 Ja na moim Prime 9070 jestem 600zł do przodu Ale prawda jest taka że jak przyjdzie kupić RX10070 to się okaże że jednak strata 1000zł jak zawsze będzie
wallec 1 158 Opublikowano wczoraj o 06:34 Opublikowano wczoraj o 06:34 Musiałbyś sprzedać żeby być do przodu.
Qrdello 1 047 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu W dniu 12.02.2026 o 09:29, Krystian03 napisał(a): Gdybym miał 9070XT to nie zmieniałbym karty do momentu kiedy będą gry gdzie na wysokich detalach nie będzie się dało grać. Miałem zarówno kartę AMD jak i Nvidia i nie licząc kompatybilności DLSS i FSR w grach nie było widać dużej różnicy. Zależy jeszcze od rozdzielczości. Do 1080p te karty ogarną jeszcze spokojnie z 2-3 lata wysokie detale. Gorzej z 2k i wyższymi ultra wide rozdzielczościami. Tutaj niekiedy i dzisiaj trzeba z uspcalerów korzystać.
Lameismyname 2 905 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ostatnio ludki rzucili się na refuby 9070 Asus Prime za 2199zł. Gwara tylko rok, firma ma "bazar" w nazwie. Ktoś ostatnio pisał, że brał od nich inne GPU i zdechło po jakimś czasie. Jakoś podchodziłbym z dystansem mimo wszystko.
DarkeVo 497 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 5 minut temu, Lameismyname napisał(a): bazar Pewnie chodzi o bazartech są na allegro ale ceny mają taką że idzie w tej samej cenie a czasem mniejszej kupić nową kartę a oni mają jakieś odnowione przez producenta karty od asusa. Ja bym tego nie brał w tej kasie 1
VRman 3 187 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Bazartech Ciekawe czy email też jest w stylu [email protected] Full profeska, nie ma co! Od razu widać, że porządna firma! (swoją drogą to nazwa konta, a jak kliknąć na allegro to nazwa firmy jest inna) 2
Rekomendowane odpowiedzi