OC w MSI afterburner zupełnie nie działa na mojej rtx 5080
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
@eNeSik Wystarczy, że widzę lepszą resposywność i działanie systemu, szybciej wstaje i zamyka itd. Pewnie wyłączanie defendera, izolacji rdzenia też nie ma sensu nie ma żadnego wpływu ma wydajność. Dlatego kroje od lat nie wspominając o syfie ze sterowników, które niedługa będą zajmować co cały system Nawet w robocie podciąłem Win10 żeby to jakoś zaczęło działać Ludzie siedzą na nowych buildach Win11 gdzie nawet po max skrojeniu to niezły muł Ale jak się nie ma pkt odniesienia to tak jest. Ale na tym zakończmy dyskusje to są moje przyzwyczajenia od lat gdzie zawsze maxowałem wydajność mnie średnio interesuje przeciętny zjadasz chleba, który jest ignorantem w tym temacie. -
Przez ITprospector · Opublikowano
Droga (Viggo Mortensen, Robert Duvall, Molly Parker, Charlize Theron-epizod) The Road 2009 to ciężki, refleksyjny dramat postapokaliptyczny (nie kino akcji) Film skupia się na relacji ojca i syna, przetrwaniu, moralności i nadziei w świecie po nieokreślonej katastrofie. Jest oszczędny w dialogach, surowy wizualnie i przygnębiający. Księga ocalenia (Denzel Washington, Gary Oldman-dobra rola, Jennifer Beals, Mila Kunis) The Book of Eli 2010 postapokaliptyczny film drogi z elementami kina akcji, poruszający temat znaczenia słów w świecie po zagładzie, wprowadzający element niezłego zaskoczenia i to dość nietypowego. W tle moim zdaniem świetna muzyka. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Wątpię. Osoby które śledzą ceny już kupili jak karty były po 10-13, nikt teraz już praktycznie nie kupuje tych kart prócz skalperów. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś, kto niczego nie śledzi i po prostu kupuje kartę, ale tutaj widać, że znikają duże ilości. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Ventus za ponad 15 kafelków? Poniżej 15 kafelków był https://allegrolokalnie.pl/oferta/asus-rtx-5090-rog-astral-oc-lc?navCategoryId=260019 ale Zachy podniósł cenę. PNY niezłe naleśniki stworzyło ze 100-120mm wentylatorami. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Albo kupuja Ci, ktorzy nie chca potem placic 20 tysiecy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi