Kupie kartę graficzną do 400zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
-18 a pokazał -9. W pokoju 15 stopni,szmaty na oknie jakby to był prl z wypaczonymi 1 szybowymi okami upychanymi mchem i 40 stopni na grzejniku z oka powierzchni na 60 Bo zal przepalić więcej ja mam tyle zużycia i mam gdzieś -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Teraz wszystko jasne - wypowiadasz sie o działaniu pompy ciepła w instalacji CO na podstawie klimatyzacji i dlatego wyjechałeś z ciągłym wykorzystaniem grzałek przy mrozach Zwykła klimatyzacja do defrostu wykorzystuje wbudowaną grzałkę bo tylko z tego może korzystać by rozmrozić parownik i lamele. Nie ma do dyspozycji wody z układu CO! Pompa ciepła w instalacji CO na potrzeby defrostu wykorzystuje odwrócony obieg czyli czynnik grzewczy trafia na parownik i lamele. Czynnik dodatkowo przechodzi przez wymiennik ciepła więc nie traci temperatury i szybciej przebiega defrost! -
Przez SuLac0 · Opublikowano
a znamy, znamy ". nie ogladam bzdur gosci, ktorzy oprocz grania na klawiszach do kotleta, probuja sobie robic zasiegi gadaniem bzdur o EV, PV i pompach ciepla," i to by bylo na tyle tej znajomosci... -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Na Media Expert można wydebić kod rabatowy 180 zł i wówczas PNY 5070 Ti Plus wychodzi za 3620 zł. Duże, 3-slotowe chłodzenie + poprawione wentylatory. W tych pieniądzach najlepsza opcja. -
Przez skypan · Opublikowano
Kuźwa. Tyle "roboty" by zobaczyć odbicie w kałuży
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi