Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.
Co sezon bywa tak, że niektóre buildy są słabsze lub lepsze, w każdej grze tak to bywa, bo czasem w czasie sezonu nie chcą już za bardzo ingerować w skille wiedząc, że to może utrudnić zmianę buildów itp, ale skille są patchowane, naprawiane, czasem niektóre mają kosmiczny dmg przez bugi, glitche itd.
Nic dziwnego. Bierz poprawkę, że to gra usługa, a wszelkie tego typu gry zmieniają się gdy są aktualizowane. Dla mnie jest na tyle nowości, że teraz gra mnie przyciągnęła niż jeszcze kilka miesięcy temu.
Mając kominek z płaszczem wodnym i pompę ciepła w jednym układzie konieczny jest bufor równolegle jako sprzęgło. Ja tak mam.
Jak byś założył bufor 300l i nagrzał w kominku tak ze woda w buforze złapie 55C to później podłogówka z tego 300l bufora będzie naście godzin korzystać bez załączenia pompy ciepła
Rekomendowane odpowiedzi