Premiera OPPO Reno15 / 15 FS / 15 Pro w x-kom! (czek BLIK do 500 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
BDO single player i tyle Tam człowiek nie wiedział co ma robić i klikać, ale za to fajerwerków od cholery, niektórzy to lubią -
Przez Jaycob · Opublikowano
Taa, nie jestem przekonany. Straszny tu overload aktywności: można łowić ryby, polować, zbierać surowce, craftować, gotować, rozwijać i zarządzać własnym obozem, do tego zadania towarzyszy, mini gry, puzzle i inne aktywności. Ktoś powie, że to opcjonalny content, ale nie do końca - bez craftingu i jedzenia nie masz regeneracji HP, więc gra i tak zmusza do grindu. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Mi gra się wywaliła z 10 razy (przejście gry zajęło 16 godzin wg licznika Steam), najwięcej w Raccoon City. Przeważne do pulpitu, ale w siedzibie ARK pod koniec gry to cały komputer się zrestartował. -
Przez lukadd · Opublikowano
Może na AR będzie trochę większy popyt, w każdym razie będą to sprawdzać jak się przyjmie w praktyce Ogólnie z tym VR to jest taki problem, że ludziom szybko się nudzi ten hełmofon na łbie Mam naprawdę dużo znajomych co mieli VR. I w zasadzie każdy jeden, albo po kilku miesiącach, roku, max 2 sprzedał swoje VRy bo się kurzyły, albo nieliczni jeszcze mają, ale też leżą i się kurzą, po początkowej zajawce szybko czar pryska i później ludzie już do tego nie chcą wracać. Moja żona w ogóle nie chce tego używać poza początkowymi kilku godzinami jak pokazywałem jej gierki ruchowe, chwila fajnie bo taka imersja, ale na dłuższą metę jak się okazało to jej nie pasuję. Młody się jarał VRami jak nie miał, jak są na chacie to może przez pierwsze 3 miesiące używał i coś grał. Teraz to kilka razy na rok się czepi i to też na chwilę Ja już prawie rok nie miałem VRów na głowie W ogóle mnie nie ciągnie. Alyx dalej nie skończyłem bo jak na początku fajnie imersja pierdoły to później zaczęło mnie nudzić. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Nikt z Europy nie wjedzie lądowo. Co najwyżej Izrael może próbować, ale im też się kiedyś ludzie skończą. Iran to nie Gaza.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi