Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawelek6 · Opublikowano
@tomcug w związku z jakże przepotężnym odzewem forumowiczów możesz wprowadzić nagrodę. Mianowicie u każdego użytkownika, który pochwali się przypadkiem gdzieś, że ma wymagany sprzęt lub po prostu wpisany w sygnaturce, to możesz taką osobę wysyłać na ferie zimowe za brak udzielenia pomocy P.S. Ja nie mam takowych podzespołów -
Przez j4z · Opublikowano
No, może niech on lepiej usunie całkowicie OSD, jak on takich szarpnięć nie widzi. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ale chwileczkę... co tu się porobiło? Gdzie Julki o fioletowych włosach i goście w tęczowych sweterkach mówiący cienkim głosem, że to ma być gra dla "modern audience", gdzie jakiś szycha ze studia przebrany w kobiece fatałaszki? Gdzie ten brzydki babo-chłop z pierwszych zajawek? Co tu się odnormalniło ??? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Co to za brednie Spotkali się w Moskwie, za pieniądze już wtedy wydalonego z Polski Świdrowa. I było to przed atakiem na Ukrainę. dorabiasz sobie durne argumenty do tępej ideologii Brauna. Nikt kto proponuje, żeby pracować na rozwój obcego portu (a już szczególnie ruskiego) nie może mówić, że dba o polskie interesy. Braun dba o ruskie interesy jak tylko może. Widać to w każdym głosowaniu dotyczącym ruskich śmieciów. wszystkie twoje tezy to tępa prawicowa propaganda. Np. Produkcja leków. 20% leków na polskim rynku to te wyprodukowane wyłącznie w Polsce i systematycznie się to zwiększa. Trudno konkurować z niskimi cenami Chińczyków, ale części firm się to udaje. I wobec kryzysu to się będzie powiększać. To samo jest z przemysłem - do pewnego stopnia wciąż mamy przemysł ciężki. Ale jego ograniczenie było podyktowane m. in. kosztami społecznymi, które musieliśmy ponosić (wpływ na środowisko). Nie wiem czemu prawactwo tak bardzo ignoruje te kwestie. Sami nie chcieliby mieszkać na terenie po hucie albo w rejonie gdzie co chwila są tąpnięcia. No, ale wiadomo - jedyna stałą dla prawactwa jest hipokryzja. -
Przez Kris194 · Opublikowano
I znowu ten przeklęty Tusk i KO bo nawet jak nic nie robią to zapewne to i tak wina Tuska
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi