dan254 130 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jak mam buga z Colossus Voulge,mimo że najemnik spełnia wymagania siły zręczności i poziomu nie mogę mu założyć
Reddzik 3 060 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Eh, Hefajtos mi padł, miałem go z aurą cursed. Byłem w Sankturaium i nie zauważyłem, że mu HP tak nagle spadło i patrzę nie ma go po kilka sekundach. Trzeba iść po nowego
wrobel_krk 903 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 3 minuty temu, dan254 napisał(a): Jak mam buga z Colossus Voulge,mimo że najemnik spełnia wymagania siły zręczności i poziomu nie mogę mu założyć Jestes warlokiem? On ma pasywke co obniza wymagania, wiec widzisz obnizone wymagania: 1
lukadd 3 406 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Zarzuciłem sobie farmę Trav i już przy jakimś 30 runie VEX wypadł, zapowiada się dobrze 3
wrobel_krk 903 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja mam 2 paski z pelnymi fioletowymi, walczylem z heraldem chyba 2 czy 3 z kolei to poszly zaraz na najemnika Juz nie licze na Sundera, tyle farmie tz i nic, kupie chyba reset tokena i w magie pojde warlocka
sil3nthunt3r 67 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) @lukadd Gratki. Ja do Travi chyba nie mam szczęścia. Gul to maksymalna runa jaka mi wypadła Runów zrobione pełno, nawet nie liczę... Specjalnie Barba pod Berserk zrobiłem. I dupa nic ponad Gula @wrobel_krk No te nowe Sandery w ogólne mi nie dropią. Ani jednego nie miałem, coś jest nie tak Grasz Warlockiem pod fire, rozumiem że Hephasto z Conviction masz? Edytowane 11 godzin temu przez sil3nthunt3r 1
wrobel_krk 903 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Mam hephasto ale i tek mnei meczy to czekanie az utluka zwlasza te lepsze moby, a mam zawsze farta ze herold fire immune:) Generlanie tak czasem wqrwia ta gra.. Ale zaraz potem cos wypadnie i znow chcesz grac:) Cos jak powrot do mlodosci:) Najbardziej handlu nie lubie, sklep w poe2 to doceniam 1000 krotnie bardziej teraz No i pochwale sie noobskim zagraniem, mialem tego hefajstosa i go poswiecilem bo se nie trafilem:) 1
lukadd 3 406 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @sil3nthunt3r Plusem jest, że gram offline, ale coś za coś, mogę dobre mapy polosować, P7, ale i tak jeszcze krwi trochę zejdzie zanim się enigmy dorobię Nic nie sprzedam z nikm się nie wymienię, wszystko samodzielnie trzeba wyfarmić. 3
sil3nthunt3r 67 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Ja handluje tylko na Traderie. Szybko i sprawnie Z D2jsp dawno temu przestałem korzystać. Handel w samej grze jest słaby. Zakładanie gier i czekanie albo pisanie w lobby. @lukadd Ja gram i offline i online. Offline daje mega satysfakcję. Wczoraj wypadł mi Hellwarden's Will z Duriela na NM, ale radocha Chwilkę później zabrałem się za craft amu. 1 craft. 1 all skill Warlock, 10 fcr, 10 all res i jeszcze mana. No rewelacja Edytowane 10 godzin temu przez sil3nthunt3r 1
lukadd 3 406 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Mi się udało wykraftować +2 chaos skill, 10 FCR, w kilku pierwszych próbach, a że gram abyss to jak na razie petarda. 1
sil3nthunt3r 67 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Bardzo ładny. Z takim amu to można latać bardzo długo Ja na offline obecnie, końcówka 3 aktu. Na 4 respec pod abyss. Fire od 4 aktu NM zaczyna już być problematyczne. Pod magię na spokojnie cały Hell się robi. No jedyny problem to w sumie 2 fala Baala.
dan254 130 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 8 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): Jestes warlokiem? On ma pasywke co obniza wymagania, wiec widzisz obnizone wymagania: Tak masz rację.Nie zauważyłem tego,dzięki.
Gret 816 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, lukadd napisał(a): @sil3nthunt3r Plusem jest, że gram offline, ale coś za coś, mogę dobre mapy polosować, P7, ale i tak jeszcze krwi trochę zejdzie zanim się enigmy dorobię Nic nie sprzedam z nikm się nie wymienię, wszystko samodzielnie trzeba wyfarmić. Jak chcesz "szybką" enigme to lataj skrzynki na Dolnym kurast
lukadd 3 406 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Gret Latałem, mam sorc z teleportem, jak narazie najwyższa runa jaka mi wypadła to jeden SUR. Ale muszę coś innego bo już mam dość tych skrzynek chwilowo
Gret 816 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, lukadd napisał(a): @Gret Latałem, mam sorc z teleportem, jak narazie najwyższa runa jaka mi wypadła to jeden SUR. Ale muszę coś innego bo już mam dość tych skrzynek chwilowo Ja latałem z 30h. Na jednym ekranie serial na drugim skrzynki. I złożyłem Eni z surów i bera. Tam z tego co kojarzę max ber leci. jak slabsze runy tez polacialy, ohm, lo vex, gul, kilka mali i umy. Edytowane 1 godzinę temu przez Gret
wrobel_krk 903 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu 10 godzin temu, sil3nthunt3r napisał(a): Ja handluje tylko na Traderie. No wyprobowalem i szybciutko i wygodnie. dobry cynk
Rekomendowane odpowiedzi