płyta głowna USB 3.2 gen2 powolny transfer
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Dla tego kupiłem słabszego 5060ti 16GB, zamiast mocniejszego 5070 12GB. Nvidia pisze, że zawiesza produkcję kart na pół roku ? Teraz, a co będzie za następne pół roku ? Karty z 12GB Vram pójdą do formaliny, jak to opisał Tomek -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Oddalem starego kompa synowi. Tam, na asusie dziala wszystko. Po przejsciu na msi probowalem to rozwiazac na rozne sposoby wlaczajac w to Libre. Nie dziala. -
Przez zenti · Opublikowano
Podajesz z CPU Intel i5-1335U to wiesz do czego się nadaje ... To ma być wól roboczy do AutoCada -
Przez int23012026 · Opublikowano
Gdy dostałem od kolegi IPhone 4S A1387 to co trochę trzeba było wpisywać 4 cyfrowy kod odblokowujący i gdy się tego IPhona przez kilka sekund nie używało to się ekran wyłączał i gdy włączyłem ekran to trzeba było wpisywać znowu ten kod i brakowało w ustawieniach opcji wyłączenia kodu to go zresetowałem to potem przy kreatorze ustawień nie dało się go aktywować mimo że był połączony z internetem poprzeć sieć WiFi i gdy podpiąłem go do komputera i program ITunes automatycznie zaczął aktualizować software tego IPhona do najnowszej wersji iOS 9.3.6 ale pod koniec wgrywania softwaru i też tak było programem 3uTools i kilkoma innymi programami znalezionymi w Google tak tamo i też próbowałem wgrywać od najstarszych wersji iOSów do najnowszego dla tego IPhona iOSa 9.3.6. Wiem że to jest przestarzały telefon i że internet i dzwonienie i esemesy mogą na nim nie działać ale chcę żeby mimo wszystko się uruchomił. Nawet żeby mi służył jako odtwarzać plików mp3. Skąd można pobrac z internetu obraz .IPSW modyfikowany żeby był bez opcji wgrywania Basebandu< Czy dałoby się do tego telefonu wgrać jakiegoś Androida albo jakikolwiek inny system? Czy da coś nagrzewanie lutownicą Basebandu? -
Przez Send1N · Opublikowano
Miałem tą myszkę ponad 20 lat temu bo swego czasu dużo graczy CS'a z niej korzystało później weszła moda na intellimouse 3.0 od microsoftu więc zmieniłem bo zawsze chciałem mieć taką mychę jak najlepsi gracze csa w tamtych czasach
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi