program do backupu dysku na pendrive
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz21 · Opublikowano
W panelu amd mam że jest csm odpalony i musze wylaczyc, a mam 2 dyski. Pierwszy ssd na nim jest system I jest w gpt a drugi hdd jest w mbr. Widzę na yt jakieś konwertowanie dysków i pytam czy to konieczne dla tego hdd -
Przez leven · Opublikowano
aha, no to nie mam Demo jest ? EDYTAK: darmowe ? https://store.steampowered.com/app/236390/War_Thunder/ -
Przez Petru23 · Opublikowano
Ale w porównaniu do spalania w mieście chyba. I ten cały "problem" polega z braku zrozumienia działania hybrydy. W mieście pali im po 4-5l, wyjadą na autostradę i 130-140kmh a później szok że powyżej 5 a nawet i 8-9 z odcinka Aż przypomniał mi się post, gdzie koleś kupił kuge 2,5fhev i wielki raban, bo na odcinkach 500-1000m pali mu nawet 15-17l. A przecież miał spalać kilka l/100km. Hybryda zawsze będzie paliła mniej, ale... Zależy jaka Bo jeśli weźmiemy np hybrydę szeregową to wtedy tak - ma trasie może spalać więcej w zależności co robi za agregat (pojemność, moc itp). No właśnie nie ignorować. Bo takie 1.2 + hev na autostradzie będzie się zarzynać w porównaniu do np 2,5 atkinsona z toyoty czy forda. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
ze co? jak masz czyste dyski to leiej by byly na gpt niz mbr -
Przez Tomasz21 · Opublikowano
Witam, czy ja potrzebuje konwertować obydwa dyski do GPT czy aby ten systemowy?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi