PCMark10 v2.0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Pojawią się poprawki, których nie dodali do obecnej gałęzi i przełożyli je do nowej - zawsze tak robią stąd może być ciekawie. Oczywiście nowe błędy też będą. -
Przez leven · Opublikowano
Niczego mi nie brakuje. 14600k jest całkiem sprytny pomimo tego, że wyłączyłem E-core na rzecz 5.5GHZ P-core + 5GHZ mostek. Pyka jak ta lala, ale miał być Bartlet !! Dla tego kupiłem w sierpniu socket 1700 Z 790 + Ram 8000mt. -
Przez ptys · Opublikowano
abyś bez przeszkód mógł się klepać po pleckach z kolesiami z kółka wzajemnej adoracji i uskuteczniać głupoty o zaletach SCT, zielonej energii i wspaniałej żywności z mercosur no chyba za bardzo ci to nie przeszkadza skoro nie protestujesz i nie nagłaśniasz, pewnie stare trupy z Wołynia czy troszkę nowsze z Przewodowa też ci nie przeszkadzają, wyzywasz mnie ruskich agentów a sam zachowujesz się jak Homo Sovieticus, nie biegaj za stadem to może jeszcze będą z ciebie ludzie rubelki bardzo mi się podobały ale w 2022 r., troszku zarobiłem -
Przez Guli · Opublikowano
Rozumiem, no ale w grze powinienem mieć chyba te ~5.3ghz ta? A da się w biosie ustawić na sztywno 5,3ghz, a jak wyłączę grę to sobie tez wyłącze i boost? Ten msi afterburner by się przydał, ustawiłbym wykres na bieżąco ile jest MHZ i bym sprawdzał czy nie spada podczas grania przy wzrośnie temperatury ale game changerem może? będzie ta wersja biosu, skoro wypuszczali aż 2x tego FIX'a to tych cpu to musi być coś na rzeczy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi