Laptop do 800zl przegladanie internetu youtube
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pawelsake · Opublikowano
Proponuje B850 Asrocka Steel Legend jak ci nie zależy na USB 4.0; i uprzedzając działa na Ryzenie 9700x już pół roku na moim kompie przy domyślnych ustawieniach; także dramy że są wadliwe z procesorami 9 generacji można uznać za wybiórcze przypadki. A jak chcesz zainwestować i nie boisz się to Asrock X870E Nova. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Te 3dmarki to jest 100% niestabilne ustawienie, aby tylko wynik zrobic, zeby tylko przeszło. Liczy sie bardziej ile karta ma w takim timespy czy nomad stabilne na codzien, jako ekwiwalent wydajnosci do gier i aplikacji w obrembie danego GPU. tutaj przy końcu pokazuje +500mhz core, ale potem w adrenaline jest -150mV. Te ustawienie jest zbyt mocne, W tym wideo tutaj wyjasnia że normalnie raczej -70mV niekiedy -80mV bedzie stabilne. W takim KCD2 -150mV działa, ale juz RT albo PT w cyberpunku -100mV to za duzo. I wlasnie tak sie "gra" w 3dmarki byle przeszło, wynik i wsio. -
Przez mikogoth · Opublikowano
Mam ew. do pyt. techniczne w stosunku do serii płyt ASUS z serii TUF i ROG. Z 7800X3D mam ROG'a B650-A, a teraz kupiłem do i5-14600K płytę z TUF'a B760-Plus WIFI. Ogólnie jaka jest różnica jakościowo-wydajnościowa między TUF, a ROG. Z tego co wiem, że ROG ma m.in. wzmacniacz DAC, a TUF jest bez. Także cenami się różnią - TUF tańszy i się zastanawiam czy przy składaniu kolejnych PC ew. trzymać sie serii TUF czy ROG. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Inna epoka. R9 390, TDP 275W, 852 gramy. RX 7800 XT, TDP 286W, 1332 gramy. Blisko pół kilo różnicy musi robić różnicę. W R9 finy są w zdłuż pcb jak przy blowerze a wylotu tam tyle co nic. -
Przez huudyy · Opublikowano
wielkie odkrycie, że NA FORUM POŚWIĘCONYM TEMATYCE IT I HARDWARE są głównie informatycy/specjaliści
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi