Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od prawie roku walczę z regularnym usuwaniem mailów z chińskimi krzakami na poczcie i zaczyna mnie to coraz bardziej męczyć ponieważ codziennie regularnie muszę to usuwać i przeglądać czy wśród tego syfu nie ma czasem jakiegoś potrzebnego maila... posiadam ten sam adres i pocztę o 17 lat i dopiero w tamtym roku pojawił się ten problem, wykupiłem 3 dni temu nawet testowo pocztę plus która ma więcej opcji blokowania reklam + opcje takie jak "zablokuj nadawcę", "zablokuj domenę nadawcy" "wypisz się z newslettera" próbowałem wszystkich tych trzech opcji zaznaczając danego nadawcę ale i tak widzę że nadal wiadomosci od tych dostawców do mnie przychodzą :/ Jest jakikolwiek sposób aby coś z tym zrobić? Przykład jak to wygląda:

1.png

Opublikowano

No takie obejście problemu jak zmiana poczty to wiem że istnieje :E :P ale nie chce zmieniać adresu dlatego kombinuje co z tym zrobić aby zostać przy obecnej poczcie, owszem przez te wszystkie lata jakiś tam spam wleciał od czasu do czasu ale nie takie coś jak dzieje się od 10 miesięcy że po 24 godzinach mam 15 takich mailów i regularnie musze robić porządek :/ jakbym to zaniedbał np na tydzień to już ciężko będzie coś znaleźć z pośród tony tych śmieci, także coś musi mieć na to wpływ od tego czasu ale nie mam pojęcia co się stało.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@Send1N na jakiej platformie masz tego maila? Mam skrzynkę darmową na wp i nie dostaję takich chińskich spamów, nawet w folderze spam. Takie coś wlatuje  do głównego folderu Twojej skrzynki?

Edytowane przez toska78