Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Obecny setup
Procesor AMD Ryzen 5 3600
Płyta główna ASRock B450M PRO4-F
Chłodzenie CPU SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
Pamięć Patriot Viper Steel, DDR4, 32 GB, 3733MHz, CL17 - 4 kosci po 8gb
Karta graficzna Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6
Zasilacz ENDORFY Supremo FM6 750W 80 Plus Gold ATX 3.1
Obudowa SilentiumPC Regnum RG4T Pure Black

Chcialbym sobie pograc w bf6, raczej niedzielny gracz jestem, budzet tak no 3/4k

Edytowane przez Pan Mateoo
  • Pan Mateoo zmienił(a) tytuł na UPGRADE komputera do 3/4k
Opublikowano (edytowane)

to monitor pewnie 1080p

weź 5700x/5800x co tańsze, 

do tego rtx5070 lub rx9070 jak znajdziesz w okolicach 2500, jak nie to 9060xt 16gb za 1800-1900 jeszcze idzie wyrwać i też styknie.

ewentualnie jakaś używka rtx4070 z gwarancja 

Edytowane przez kubon
Opublikowano
1 godzinę temu, kubon napisał(a):

jak nie to 9060xt 16gb za 1800-1900 jeszcze idzie wyrwać i też styknie.

ewentualnie jakaś używka rtx4070 z gwarancja 

Nie no przy takim budżecie poniżej 9070 nie ma co schodzić chyba że musi być rtx to 5070

Screenshot_2026-01-23-19-48-22-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2026-01-23-19-48-12-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Pure Wings 3 są spoko, sam mam jako zestaw opcja zapasowa jak inne męczą już 
    • @ITHardwareGPT czy policja może polecieć z grubej rury i dla osób robiących zdjęcia ważnej infrastrukturze krytycznej oraz budynkom wojskowym, policyjnym i innych służb podawać jako podstawę faktyczną podejrzenie popełnienia przestępstwa z art 130 KK ? Jeśli to się ocenia ex ante to nie wiadomo czy to jest gościu zarabiający na YT czy ktoś kto działa przeciwko RP. Wobec wojny za polską granicą i incydentach dotyczących prób wykolejenia pociągów wydaje się taka podstawa słuszna?
    • U mnie Gmina zapowiedziała podwyżki śmieci... czekam na list.   Plus z tego absurdalnego i głupiego systemu kaucyjnego u mnie jest taki, ze przechodzę na saturator. Butelek nie bede w stanie w 100% wyeliminować, ale do -90% pewnie zejdę. Żona z bólem ale tez zrezygnowała z wody butelkowanej.  Akceptuje nowa opłatę podatkowa na pozostałe 10% butelek w taki sposób, że nie odzyskuje ich. Wywalam do śmieci, nie patrze czy zmieszane czy segregowane bo w końcu mogę- place podatek dla operatora i niech sobie ogarnia odzysk takiej butelki. Przestaje bawić sie w śmieciarza.   oczywiście butelka będzie dobrze zmiażdżona, oszczednosc miejsca w koszu musi być! Oczywiście reszcie co pasuje trzymać i wozić puste butelki - macie do tego pełne prawo. Bawcie sie i odzyskujcie sobie kaucję. W końcu to Wasza kasa. Ja wysiadam z tego wagonika. Jestem wygodny a film powyżej widziałem, recyklomaty w pelni dzialajace jak hoho. Taki obrazek to bedzie czesty widok poza miastami.  wymyślili sobie cudowny system psia mac.
    • Nie można bezpośrednio porównywać rynku chińskiego i europejskiego, zupełnie inne normy w tym najbardziej bezpieczeństwa, dlatego chińskie samochody nie mają u nas homologacji WVTA, a systemy ADAS nie działają, wręcz są niebezpieczne. "chińczyki" sprzedawane u nas są dopuszczone warunkowo, jako mało seryjne do 1500 szt. potem zmiana anteny lub tylnej wycieraczki i następne 1500. Więc nie można porównywać tych cen, to jest błędne. 
    • Według mnie trafne spostrzeżenia. Zełenski w końcu łapie czyje ego trzeba łechtać. Europa musi mu pomagać tak czy owak jeżeli chce się czuć bezpieczna.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...