rx 9070: Sapphire Pure czy Prime EVO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez paulina1992 · Opublikowano
W zaawansowanych funkcjach mam oddzanaczone żeby nie pobierało sterowników. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To jest taki typowy materiał influencera, który ma straszyć, bo to kontrowersja, a ta się sprzedaje co się bezpośrednio przekłada na $$$$. To są takie Atory motoryzacji: -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Prawda. Dodałbym do tego mnóstwo "testów" głupinfluencerów. Łysych i z włosami też Interes mają i gdyby to były posty w stylu konto które wygląda na fejk albo z anonima wrzuca jakieś bzdury - pełna zgoda. Ale w więskzosci wypadkó∑ Ci ludzie są takowani gdy wrzucą zdjęcie chech engine w Omodzie czy niedziałającej kamery cofania w MG HS. No to możecie wklejać opinie pozytywne o chińczykach, nikt nie broni. Różnica między KOmisją Macierewicza, a @bergercs czy mną jest taka, że nam nikt nie płaci za obiektywne wyjaśnienie sprawy. Możemy po prostu wyrażać swoje opinie. Szok, nie? :-) Może też zacząc edytować posty, żeby nie było widać co napisał wcześniej. Albo znajdzie filmik na YT w temacie, bo to wszak żródło wiedzy najlepsze! -
Przez galakty · Opublikowano
Tak samo jak ten łepek co straszy przed T-GDI, przecież tego jeździ mnóstwo po drogach i tak naprawdę tylko w odmianie 1.5 coś się działo, reszta jest bezproblemowa. Nawet nowy Nissan QQ e-power który jest hybrydą i będzie jeżdżony po mieście musi mieć wypalony GPF... -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie wiem czy szybkie uruchamianie cokolwiek zmieni jeżeli problem się powtórzy, natomiast ja nie uznaje czegoś takiego żeby mi system sam instalował sterowniki, aplikacje czy aktualizował bios, lepiej wyłączyć tego typu aktualizacje i mieć kontrolę nad tym co się instaluje zamiast dopuszczać do tego że system coś sam zassie w tle i zainstaluje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi